Manifesztációs lista – mit érdemes tudni róla?

Sokunk ismeri a manifesztációs listát. Ez egy eszköz, amivel a Theta Healingben dolgozunk a teremtésen. Eddig nem működött a listád, nem ‘hozta össze’, amit kértél, vagy nem ismered jól ezt a lehetőséget? Mit tehetnél még, hogy működjön? ⭐️

A Theta Healing szuper lehetőséget ad a kezedbe, hogy manifesztáld, amit szeretnél az életedbe behozni. Théta állapotban 80-90 %-os biztonsággal tudsz teremteni.

Ám ez nem azt jelenti, hogy pár varázsmondat, és már minden úgy alakul, ahogy kellene. Az önmagunkon való munka elengedhetetlen a teremtéshez. Ennek a részleteit a Teremtés és Bőség tanfolyamon ismerheted meg, de itt is leírok pár fontos dolgot.

Mindent meg tudsz teremteni

Ha szeretnél valamit behozni az életedbe, írj róla manifesztációs listát.

Ne felejtsd, a saját valóságodat teremtheted meg, magadnak kérj. És ne akarj olyan lenni, mint valaki más, ne kérd más életét, hanem a saját életed és éned legjobb változatát kérheted!

A Teremtő nem szűri meg a kéréseidet – ‘na ez jó lesz, ez viszont nem jó ötlet..’ – hanem amit kérsz, azt kapod meg, jót és rosszat is.

Minden, amit magunk és mások életében megvalósulva látunk, azt mindenki maga teremtette magának, tudatosan, vagy általában inkább tudattalanul! Ezért fogalmazz pontosan és körültekintően, és ne lepődj meg, ha kéréseid megteremtődnek!

A legjobb és legmagasabb úton kérd a megvalósulását például egy vidéki háznak (vagy bármi másnak), mert biztos van olyan mód és helyzet ezzel kapcsolatban, aminek nem örülnél. A részleteket a manifesztációs listáról Vianna Stibal tankönyveiben megtalálod. Ne feledd, hogy Vianna könyveiben szinte minden tudás benne van, amire szükséged van, érdemes újra elővenni.:)

Első lépés: az alap hitrendszerek megvizsgálása

Nem valósulnak meg az Univerzumnak elküldött kéréseid? Ezeket blokkok okozzák, amiket ki tudsz programozni. A blokkok törlésén való munkánál nemcsak a pénzen, gazdagságon való nézeteiden érdemes dolgoznod. A bőség meg nem valósulása életünkben sokkal szélesebb alapokon nyugszik, azaz általánosabb, teljes életünket érintő hitrendszereket kell ilyenkor megnézni.

Csak egy pár példa: a megbánás, a neheztelés, düh, irigység mind olyan dolgok, amik megállítják a teremtést. Ha másoknak azt kívánod, bárcsak nekik ne lenne meg, amijük van, és bár az mind a tiéd lehetne, hát, ez sem sokat lendít a manifesztáción.:)

Mindenkinek korlátlan bőség áll a rendelkezésére

Az is lehet, hogy igazából az a program fut nálad, hogy rossz dolog jobbat akarni magadnak, meg kell elégedni azzal, ami van. Szegénynek lenni nem pozitív – a Theta Healing azt mondja, a szegénység a betegség egy formája.

Ezeken mind mind érdemes dolgozni, méghozzá teszteléssel, majd energiák kihúzásával és betöltésével.

Ezzel foglalkozunk a kurzuson is

Ez egy teljesen “csatornázott” tanfolyam.

Vianna mókásnak nevezi az egész 2 napos tanfolyamot, és milyen találóan!

Vianna Stibal megalkotott egy 100 pontos tesztet, ami a teremtésed, manifesztációd blokkoló hitrendszereit mutatja meg.

Ez nem egy olyan tanfolyam, mintha egy pénzügyi tanácsadóhoz mennél. A bőségben lévők csak kicsit többet tesznek bele, és nem adják fel, amikor te már feladtad. Valamint nem kérdőjelezik meg a választásaikat, legfeljebb választanak mást, ítéletek és önostorozás nélkül.

Nem csak a hitrendszereken múlik, hogy valaki bőségben van-e.

Vajon hogy voltak ezzel az őseid?

Sokkal könnyedebb minden teremtés, ha az Isteni Időzítésedben vagy?

A megbocsátásnak milyen az energiája?

Igaz az, hogy valamit nem engedhetsz meg magadnak?

Mi az a manifesztációs ásás?

Milyen mélységeit tapasztalhatod meg a 2 nap alatt?

Milyen lehetséges jövő tárulhat fel, ha a theta agyhullámot mint eszközt mindig alkalmazod ásásban, manifesztációban?

Mi az a Változás Szele?

Nincs pénzed? Dolgoztál már a nehezteléseken? Tudsz nemet mondani?

Ha szeretnél minderről többet tudni, csatlakozhatsz a legközelebbi Teremtés és Bőség kurzushoz

(Előfeltételek az alábbi kurzusok: DNS1, DNS2, DIG DEEPER Theta Healing.)

Itt végigmegyünk a folyamaton, és sikeresebb manifesztáció lesz az eredmény.