Jön az ősz, a tél? Viszont szuper spirituális eszközök vannak a kezedben

Gondoltál már arra, hogy jön szép lassan a hideg, a korai sötétedés, és a behúzódás, begubózás ideje? Sőt, visszatérhet újra a covid is.. Nem kell, hogy mindez elrontsa a hangulatunkat. A spirituális eszközök, amelyeket ismerünk – de ha még nem ismerünk, akkor is megtanulhatunk – teljesen mássá tehetik az év sötétebbik felét.

Milyen technikák vannak a kezedben?

Ha azok közé tartozol, akik sokkal jobban szeretik a nyarat, mint az utána következő fél évet, akkor a figyelmedbe ajánlom a következőket.

     1. A begubózás első jelénél alkalmazd a kiterjedés technikáját

Ezzel lényegében kilépsz a szűk kereteidből, a fizikai valóságon túlra, abból, amit éppen látsz, például hogy mindenki sopánkodik az ősz miatt (meg az árak miatt, meg a stb stb miatt).  

Hogy tudod kiterjeszteni magad? 

A Facebook live-on rögzített meditációimban – többek közt itt találhatóak – használom a kiterjedéses meditációt. 

Szeretettel ajánlom például a 11. meditációt. – 11. ‘Teremtés szellemi vezetővel totemállattal. Kiterjedéses meditáció’ -, vagy a 23., 24. rész használja ezt a megoldást. A linket megtalálod, és át tudsz kattintani, meg tudod nézni akár többször is. 

Tágulj ki az Univerzumba, és változtasd meg a valóságod!

őszi rossz idők és energetikai kezelések

     2. Legyél kint minél többet a természetben

Nemcsak jó kis instagramozós napsütésben lehet kint lenni a szabadban, hanem gomolygó ködben, hűvös, nyirkos időben is nagyon jót tesz.

Érdemes ezt a gyerekeken is kipróbálni.

     3. Járj össze társakkal és használd a Barst, az Access testkezeléseket

Az  Access eszközei remekül kiforgatnak a depresszióból és a befordulásból. Erre aztán igazán jók:) 

Hogy hol tudod ezeket kipróbálni? Ha nem tanultad még, akkor is élvezheted cserealkalmakon. Az ‘Access csere-berék’ privát csoport (ismét csak a Facebookon) lehetőséget ad bárhol az országban csere klubokat, alkalmakat találni.

De akár párosával is össze lehet járni. 

És természetesen várunk szeretettel két hetente cserére az Élet Újrahangolása központba Tatabányán. A testkezelések az egyik leggyorsabb változást hozó spirituális eszközök. 

     4. Bars, Bars, Bars. Ja és Bars

Az Access Bars hatásosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ha nyomott a hangulatod, kérj vagy adj egy Barst.  Ha nyomott a hangulata valakinek a családban, ajánld fel, hogy adsz egy Barst neki. 

Ha megtanulod egy tanfolyamon ezt a technikát, onnantól kezdve a családban, a barátok közt is használhatod bármikor, és eközben rajtad is fog futni.

     5. Legyünk éberek arra, hogy kihez, mihez tartozik, amit érzünk

Az általános lehangolódás, vagy aggodalom könnyen felütheti bennünk – rajtunk – is a fejét. Kérdezzünk rá arra, mi a miénk, és mi nem tartozik hozzánk. 

Ha ‘túl’ éberek vagyunk, akkor nem is kell találkoznunk ahhoz egy emberrel, hogy elborítsanak minket az ő érzései, energiái. 

Amint nem vagy jól, küldd vissza tudatossággal csatolva a nyomasztó energiát annak, akihez tartozik, vagy ha az szimpatikusabb, küldd el ami nem a tiéd a fénybe. Ehhez bizony gyakorlás kell, hogy folyamatosan a tudatossággal tartsunk. 🙂

Ha segítséget kérnél a fentiekben, vagy jólesne egy kezelés, várlak szeretettel!

spirituális technikák - nagyobb kiterjedés, nagyobb választási lehetőség
ez is ősz ???