Theta Healing meditáció

Gyújtsd össze, vedd, sorra a vágyaidat részletesen vizualizálva mindazt szeretnél teremteni az életedben. A meditációban a valóságod részévé teheted őket.
A meditációban elhangzó megerősítések először meggyőződéseddé majd valóságoddá válnak.
Hozzásegítenek a boldog kiteljesedett élethez.
Bármilyen tevékenység közben hallgathatod őket, észrevétlenül szivárognak be a tudatalattidba azt átprogramozva a pozitív állítások a valóságod részévé válnak.
A meditáció a csakráink és hozzájuk tartozó életterületeink harmonizálásában is segítenek beindítva az energia áramlást, ezzel bőséget, boldogságot, egészséget teremtve.
A ThetaHealing ereje megsokszorozza a meditáció hatását. A Feltétel Nélküli Szeretet terében blokkjaink feloldódnak és beindulnak a pozitív változások az életünk minden területén.
Elengedheted a terheidet és újrateremtve a valóságodat befogadhatod mindazt, amit bevonzottál az életedbe.
A Theta Healing egy nagyon egyszerű és könnyen elsajátítható módszer.
Alapvetően a Théta agyhullámot használja, amely a forrásenergiához kapcsolódva lebontja a tudattalanban megbúvó korlátozó nézőpontjainkat és azokat pozitívra cserélve új valóságot generál a számunkra.
Az alap théta meditáció segítségével megtapasztalhatod a Feltétel Nélküli Szeretet gyógyító és teremtő erejét.
A nálam végzett konzulensek és az érdeklődők számára havi rendszerességgel tartok meditációt, ahol a résztvevők élőben megtapasztalhatják a Feltétel Nélküli Szeretet erejét, a csoport erejét és a meditáció pozitív hatásait minden életterületen. Elindultak az online meditációk is, ami szintén rendszeresen lesz ezután is.

Különleges alkalmakat is szervezünk: Kazi Karival hangtál meditációt, aminek az energiáit a Theta meditációban felerősítünk.