Theta Healing – Dig Deeper Szeminárium – November 21-22.

Mire tesz képessé ez a Theta Healing tanfolyam?
A műhelymunka során hangsúlyos az erények megismerése, a saját életünkben, leolvasásokkal a résztvevők életében. Az Áss Mélyebbre (Dig Deeper) kurzuson a leolvasásokkal fény derülhet például arra, hogy mi az az erény, amin éppen dolgozik a lelked.

“Az erények a fénysebességnél gyorsabban mozgó gondolatminták, amelyek képesek arra, hogy meghajlítsák az időt és a teret. Amikor elsajátítunk egy erényt, akkor ezzel egy időben egy magas rezgésű gondolati formát is elsajátítunk. ” – Vianna Stibal
Az erényeken való hitmunka segít végleg letenni az évszázados terheinket, és kiemel a fölösleges labirintusokban való keringésekből.
Áss Mélyebbre - Dig Deeper
Gyakoroljuk „vészhelyzetben” alkalmazható ásást és számtalan olyan technika is ismertetésre kerül, amellyel a konzultációs folyamat lerövidíthető. Demo ásáson is szemléltetem a módszereket. A tanfolyam anyagában szerepel az izomtesztelés és az önmagadon való ásás gyakorlása is, erőteljes hangsúlyt kap az ősöktől származó ún. genetikai programok tisztítása, cseréje is.
Transzgenerációs gyakorlatokkal és generációs ásással segítjük a mintáink feltárását, új minták megteremtését.
A Dig Deeper, Áss mélyebbre tanfolyam célja elmélyíteni a Theta Healing Konzulensek munkáját.
A megoldandó kiásásával és felülírásával létrejöhet a hitrendszer csere, amely eredményeképpen megvalósulhat a kívánt változás.
Az ásási technika elmélyítése mellett fejlődik a konzulensek intuíciós és rálátási képessége is. Vianna 9 féle ásási módszere is a tananyag része.
A mély ásás sajátossága, hogy a hitrendszeri munkában az erények felől közelítünk, erősítve ezáltal az önbecsülést, magabiztosságot.
Az erényekkel való hitmunka segít végleg letenni az évszázados terheinket. Valamint képessé válunk az erényeket használni és összefűzni is.
A Theta Healing 9 ásási technikája és ezek kombinációi óriási eszköztárat biztosít a változtatásokhoz. A tudatalatti hitrendszereink számos érdekes titkot korlátozó nézőpontot rejtenek, amelyek származhatnak az eddigi életünkben származó tapasztalatokból, de bármely előző életünkből, vagy az őseinktől is.
Az ásás során addig kell haladni, amíg előbukkan a valódi gyökér, ellenkező esetben a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a teljes változást.
Az elmélyített tudásoddal magabiztosan segíthetsz majd a klienseidnek, hogy megtörténhessenek az életükben a változások.

 

Ez a tanfolyam előfeltétel

2018 óta a Dig Deeper® Theta Healing Tanfolyam előfeltétele minden Theta Healing Haladó utáni képzésnek. Ez azt jelenti, hogy Alap-Haladó-Áss mélyebbre (Dig Deeper) tanfolyamok után lehet további kurzusokon részt venni.
Szükséges előképzettség: TH Alap és TH Haladó Tanfolyamok
Tanfolyamhoz tartozó anyagok:
  • Hivatalos munkafüzet
  • Vianna Stibal: Theta Healing A hiedelmek kiásása tankönyv

 

A Dig Deeper tanfolyamot vezeti

Raffai Csilla Theta Healing® Instruktor, konzulens

 

Hozzájárulás

138 000 Ft

 

A kurzus 2 napos, időtartama
2023 november 21-22.
Kedd: 10:00-17:00
Szerda: 10:00-17:00

 

Regisztráció

Kérlek, részvételi szándékod jelezd a regisztrációs lapon!

 

A tanfolyam oldala a thetahealing.com oldalon itt – kérlek regisztrálj be az oldalon,  és jelentkezz rá a REGISTER NOW gombbal.
Így benne leszel a hivatalosan jegyzett kurzus elvégző thetások között.

 

Helyszín

Naszály Grébicsi út 9.  2899 “Marika Egészség Műhely”.térképen itt

(fotó: Sunainaa)