2020 novembertől startol az online Theta Healing Alaptanfolyam

Örömmel számolhatok be róla, hogy Theta Healing online instruktor lettem. Elvégeztem az utóbbi időszakban a feltételeket hozzá, és megkaptam Vianna Stibaltól az engedélyt arra, hogy online szemináriumokat tartsak. 

Ez a jó hírem van tehát most Nektek, hogy Theta Healing Alaptanfolyamot fogok tudni tartani mindazoknak, akik a jelenlegi helyzetben inkább neten keresztül vennének részt rajta.

Már sokan átváltottak online-ra

November 20-22 között lehet részt venni ezen a tanfolyamon, amelyről személyesen emailben mindenkinek külön elküldöm majd a részleteket, aki jelentkezik. Ettől függetlenül aki érdeklődik, annak a részéről a regisztrációs lapot kérem kitölteni.

Ami a jelentkezők teendője lesz: a Theta Healing Alaptanfolyamon résztvevőknek regisztrálniuk kell magukat a thetahealing.com oldalon, és utána tudják kiválasztani ott az általam megadott kód alapján a kurzust. Illetve zoomon keresztül fogjuk végigcsinálni a három napot. 

Aki megnézi itt a nemzetközi weboldalon a kurzusokat, amelyeket itt világszerte meghirdetnek, soknál találja a jelzést, hogy ONLINE lehet részt venni rajta.

A Theta Healingben Vianna Stibal 2020 áprilisától tette lehetővé, hogy lehessen tartani online ezeket az eseményeket, és ez most számunkra nagy ajándék.

Nagyszerű lehetőség ez a Theta Healing Alaptanfolyam azoknak, akik bármilyen okból inkább nem a személyes részvételt választanák, viszont fontosnak tartják a fejlődésüket ebben az időszakban is, és belépnének a Theta  Healing fantasztikus világába. 

Ez a három nap egy igazi nagy ugrás, belépő egy teljesen más életbe, és most különösen sokat adhat. 

Alap, Haladó és Dig Deeper kurzusokat tervezek tartani online, virtuálisan, azaz már ezekre is jelezhetitek az érdeklődéseteket.:) 

Miért működik a Theta Healing Alaptanfolyam a neten keresztül?

A Theta Healing könnyen, gyorsan működő, gyors változásokat hozó eszköz, amellyel manifesztálhatod az életedben, amit szeretnél. A Theta állapot elérését az online térben is elsajátíthatod, és így is létrehozhatjuk és tarthatjuk a teret – hiszen bármi és minden lehetséges. 

Kimozdulhatsz a meglevő makacsul rögződött hitrendszereidből, akár saját korábbi életedben, akár szüleidtől, egykori tanáraidtól, vagy bárhonnan máshonnan ‘szereztél be’ korlátozó hitrendszereket. Ezek fájdalmas visszatérő érzéseket, élményeket okoznak, börtönbe zárnak, ugyanarra a ‘verklire’ kényszerítenek. Bizonyára te érzed, mik azok a területek, ahol ahol másra vágysz. 

A Theta Healing arról szól, hogy önmagaddá válhass, átírhasd  ‘programjaidat’, és átalakíthatsd a valóságodat – akár egyik napról a másikra. Ez az átalalakulás a legtöbb esetben egy folyamatos önmunka, és mély, személyes fejlődési folyamat, melynek belépője ez a tanfolyam. A hitrendszer szintektől az ásás technikától minden kulcs információt megkapsz itt három nap alatt.

Ha elsajátítod a technikát, másokon is segíthetsz, Theta Healing konzulens lehetsz – ehhez tanácsos legalább a Haladó, Dig deeper szintig eljutni. Több, mint ötven Theta Healing tanfolyamot tartottam eddig, kíváncsian várom ezt az új online kurzust, ami bizonyára sokaknak megadja a lehetőséget, hogy zoomon bekapcsolódjanak a Theta Healing világába.  Méghozzá anélkül, hogy személyesen háromszor Tatabányára kellene jönniük, itt tölteniük a napot, bár az Élet Újrahangolás Központban a hangulat az energiák és a társaság mindig csodás. 🙂  Ezt szerencsére a virtuális kurzuson is átélhetjük.