Érzéseink és érzelmeink börtönében – online meditációs sorozat – Augusztus 6., 12., 19., 27.

Theta, varázslat, meditációk és mindez online, bármikor visszanézhetően?

Több mint 5 éve voltam az első Theta Healing tanfolyamon, és még ugyanabban az évben a DNS3 képzést is elvégeztem. Fél év múlva már Theta Healing Instruktorként elkezdtem tanítani is. Az évek alatt több ezer leolvasást és kezelést végeztem, 40 Theta Healing workshopot, számtalan Theta klubot, és 48 Theta Healing tanfolyamot tartottam az ország különböző városaiban.

A mostani különleges helyzet az online teret is megnyitotta számomra, és a klubok online térben kerültek megrendezésre. Egy 42 alkalmas napi meditáció sorozatot ajándékoztam a „Raffai Csilla Varázsterei” zárt Facebook csoportban a régi és új csatlakozóknak, tagoknak.

Ezek a meditációk mind visszanézhetők a csoportban, ha tagja vagy, ha nem, bármikor csatlakozhatsz!

Theta Healing sorozat – minden rész elérhetősége

Tapasztalatok, visszajelzések

További inspirációk érkeztek hozzám és érkeznek folyamatosan, hogy folytassuk és mélyítsük tovább a meditációkkal önmagunk és képességeink végtelen lehetőségeinek feltárását, az életünkben felbukkanó energiák felismerését, kiaknázását, felszínre hozását, tudatos szinten való integrálását, életünk tudatos teremtését a legmagasabb módon a lehető legjobb úton.
4 alkalmanként lehet becsatlakozni a sorozatokba. Az első 4 alkalom a kapcsolatokról, kapcsolódásokról, férfi női minőségekről, az Isteni lélektárs bevonzásáról, teremtésről szólt, valamint az önmagunkkal való kapcsolódásról. Hetente 1 este, csütörtökön 20.00 -21.00. Külön zárt Facebook csoportban zajlanak a meditációk Facebook live formában, és bármikor visszanézhetőek! Mindenki meghívót kap a zárt csoportba, utalás után.

A 2. négy alkalmas meditáció TÉMÁJA a képességeidből teremtés:
– Pénzteremtés, bőség, az életedben, munkádban, családban, egészségedben.
Ennek a 4 alkalomnak az „Érzéseink és érzelmeink börtönében ” címet adtam.

Végigmegyünk, tisztítjuk és gyógyítjuk a leginkább meghatározó blokkokat kialakító érzelmeken, érzéseken, érzelmi rétegeken. Ilyenek a harag, düh, megbánás, sajnálkozás, kitaszítottság, féltékenység, megcsalás, hazugság, elszigeteltség,stb.

Kérlek a Regisztrációs lapon add le a jelentkezésed az esemény megjelölésével.Regisztrációs link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetSQoLiGNGlpbDV7e7dKcNdqPXBJ-EZlIE3aS7aeXg-yYznw/viewform

Időpontok

1. 2020.08. 06. 20.00 Csütörtök
2. 2020.08. 12. 20.00 Szerda
3. 2020.08. 19. 20.00 Szerda
4. 2020.08. 27. 20.00 Csütörtök

A 4 alkalmas meditációba befektetésed

9900 HUF

Ha részt vettél bármelyik 4 alkalmon 20% VIP kedvezménnyel: 7900 HUF

Mindannyian megtapasztaltuk a közös teremtés hatványozott erejét, energiáját. Minden ami elindult , most tovább folytatódhat! Mit teremthetünk együtt? Mi az, ami most formálódik és mutatkozik meg az életünkben? Megengednéd, befogadnád teljes könnyedséggel?