Access Testkezelések – folytatás

<< Access Testkezelések listája – első oldal

 

 

Kompenzációs elsodródás 

Compensatory Drift

Ez a kezelés segíthet semlegesíteni a kompenzációs elsodródásokat, elcsúszásokat , amik lehetővé teszik az erőtlenség hazugságát a megtestesülésben. Ahol elsodródunk a hatalmunktól és erőnktől és csupán a túlélésre játszunk, nem a bőségre.

Hány rejtett indokod van az erőtlenség hazugságához, amit még soha nem vettél észre? Kihez méred magad, akinél nem lehetsz erősebb? Mi az, ami lehetnél, ha végre az erődbe állnál?

 

Kvantum összefonódások a Szuperélet teremtéséért (process)

A Szuperélet az egész bolygó. Minden teremtésünk hatással van a bolygóra, ez egy kvantum összefonódás nézőpont. Ez túlmegy az országodon, túl a testeden, túl az ökoszisztémádon, túl bármilyen hasonló dolgon, és elvisz egy másfajta életformába hosszútávon.
Mi az a borzongató izgalom, amit most érzékelsz?

 

Látásjavítás

Ez a kezelés hatékony a látás traumáinak és lelki blokkjainak oldására, kikulcsolására.

A kezelések hozadékaként az életünk történéseire is nagyobb rálátást nyerhetünk.

Még többet szeretnél tudni? Látogass a kezelés oldalára!

Megtestesülés mutációja – Varázslatos hozzáférés képességeidhez

“A Nemtudatosság és Tudatosság konvergenciája, hogy megteremtsük a megtestesülés mutációját akként az egységközösségként, ami minden képességhez hozzáfér ezen a valóságon túl”

Amikor megteremtjük az egységközösségként való létezést, akkor minden képességünkhöz hozzáférünk ezen a valóságon túl. Ehhez a nemtudatosság és tudatosság konvergenciája segít hozzá. Ekkor megteremtjük a megtestesülés mutációját, és egységközösségként létrehozzuk a hozzáférésünket minden képességünkhöz ezen a valóságon túl.

Mit is jelent ez? Számít valamit? Neked mit mutat? Neked mit indít el az életedben? Mi az, amit most megtapasztalhatsz a testeddel? Milyen bulis módon kezd el mutálódni a tested minden atomja, és kapcsolódik egységközösségbe mindenki más pici részecskéivel? Mit fedezhetünk fel együtt, ha hozzáférünk az eddig esetleg csak elképzelt képességeinkhez ezen a valóságon túl?

 

A megtestesülés térűrje intenzitásának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása (process)

Amikor futtatom a testeken, testekben ezt az energiát, a ‘testecske’  nagyon sokszor olyan élményről számol be, mintha újra az anyaméhben lenne, és csodás könnyedségről, ezen a valóságon túli kiterjedésről, és egy ősbizalmi állapotról. Mi van, ha az öröm az életedben egy választás? És mi van, ha ez könnyedén megváltoztatja az életedet, csak befogadnod és felfokoznod kell. Ehhez felbecsülhetetlen értéket, lehetőséget adhat ez a testkezelés.

 

Mimikri – Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése és megsemmisítése és feloldása 

  • Amikor meg akarod érteni a mások viselkedését, cselekedeteit, amit csinálnak, miért éppen úgy csinálják, a nézőpontjaikat is meg akarod érteni. Ezeket, lemásolod, mimikrized pusztán a jobb megértés miatt. Ám nem fontos tudni az okokat, nem fontos megérteni, mert ha belecsúszol más világába, mimikrizni kezded azt.
    A saját tiszta érzékelésedet, befogadásodat lezárod.
  • A másolás természetes képessége a testednek, aminek a célja az alkalmazkodás a beilleszkedés környezetbe. Másolod, mimikrized a mások útjait, nézőpontjait, energetikailag vagy intellektuálisan és ezeket bezárod a testedbe. Emellett szeretnéd megérteni mások nézőpontjait, ezért átveszed azokat. Ez a megfejtése annak, ha úgy érzed, nem a saját életed éled – hanem anyukádét, apukádét, valamelyik nagyszülődét, de bárki másét is átkopizhatod!
    A Mimikri kezelés segít feloldani a testedbe mélyen bezárt mintákat, programokat, hogy többé ne add fel magad a megfelelési kényszerből.
  • A másolások, minták feloldásával elkezdheted a saját életedet teremteni választva azt, ami neked könnyed és örömteli.
  • A kezelés hozzájárul az elengedéshez, hogy ne legyél annyit az “agyadban”
  • Ha végre a saját utadat és életedet szeretnéd választani, akkor ez a kezelés neked való. Még többet olvashatsz itt

 

Minden múltbeli gondolat és szexuális valóság megtestesülésének eltörlése

🔥 Minden gondolatod, amivel alternatív valóságokat hoztál létre,
🔥  mindenhol ahol szexuális valóságok testesültek meg ezekben az illuzórikus valóságokban,
🔥  minden ezekhez ragadt hazugság, zavaró beültetések amikből talán még ma is működsz

megsemmisítésre kerül ezzel a kezeléssel.

 

MTVSS

Az MTVSS az Access egyik legütősebb és egyik legnépszerűbb processze. Könnyed érintést igényel, ahogyan az összes többi testkezelés. Teljes ellazulást biztosít a test számára. A testedben bármit meg tud változtatni.

Még több a kezelésről itt

 

Mutáció a repesztés képességébe a teljes változásért a Föld bolygón

A testkezelés segítségével az energiánk úgy változik, hogy egyre könnyebben tudunk a Földhöz kapcsolódni, és így az anyabolygónk tud bennünket táplálni. Az ezt megakadályozó dolgok felolvasztása, felbontása a kezelés célja.

 

Nyirokmirigy rendszer helyreállítása – Nyirokmirigyes össze nem illések és ellentmondások

(Lymphatic Glandular Incongruities and Inconsistencies)

Energia, ami   az egész testen futtatható, ahol nyirokcsomók vannak és nyirokerek, vagyis az egész nyirokrendszeren test szerte. Minden évszakban óriási hozzájárulás lehet, gyerekeknél, de akár felnőtteknél is azonnali változást hozhat. Méregtelenítő hatása kiemelkedő a Méregtelenítő testkezeléssel együtt.

 

Sejtmemória

Ez egy rendkívül dinamikus kezelés,  sok személyes tapasztalásom van nekem is, lelkes futtatója vagyok a Sejtmemória kezelésnek!

Az elváltozott szervből a Sejtmemória ( Cellular Memory ) Access testkezelés segítségével kiszabadítjuk az eltemetett érzelmeket, amelyek miatt kialakult  az elváltozás.

Az elváltozott sejtekben elfojtott emlékek is tárolódnak melyek felszabadításának eredményeképpen közérzet javulás következhet be.

Az energia blokkok feloldódnak, a sejtekben szabaddá válik az áramlás. Mindezt a tudatosságod irányítja, amely felelős a tested önműködő rendszeréért, annak működéséért, valamint ha szükséges a helyreállításáért. 

 

SEX és FAT

  1. A SEX (A Xenos Térbeli Megtestesülése) Éberségéért Sejtszerű Rendszerének Aktiválása, és a FAT (Funkcionális Sorvadás Végpontja) Visszafordítása (A címben:  Furcsaság térűrje, mitokondrium energiabummja)?

A hajlandóság, hogy nézőpontok nélkül rendelkezz a furcsasággal és a tied a furcsaság térűrje, akkor más emberek nem fognak furcsának látni.

A tudomány azt mondja, hogy elég energia van a testünk mitokondriumaiban ahhoz, hogy mondannyian 3 hónapon keresztül ellássunk egy Mumbai méretű várost. Vajon hol van ez az energia? A zsírsejtekbe rejtettük? Hogy férhetünk hozzá? Mi az a borzongató izgalom, amit most érzékelsz?

 

Tápláló szexuális energia helyreállítása (process)

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása. 

Most megváltoztathatod az Access segítségével az alapvető területeket, amelyek a szexualitásoddal kapcsolatosak, és előreléphetsz egy harmonikus, építő párkapcsolat felé.

Itt olvashatsz erről többet

 

Természetes immunrendszered beindítása, aktiválása és felfokozása, a test elektromosság eltörlése – Body Electric

Gary Douglas oltás előtt és után ajánlja ezt a két nagyon erős energia futtatását.
1. A test elektromosság megsemmisítése és eltölése, és az immunrendszerek beindítása, aktiválása és felfokozása a Hold Sötét Oldalához.
2. Megsemmisítése és eltörlése az építőelemeknek, amik megengedik a test elektromosság újraintézményesítését, és az immunredszerek beindítása, aktiválása és felfokozása a Hold Sötét Oldalához.

 

Tested, bőröd és a Föld kapcsolatának újjáteremtése

A bőr mikrobiotikus elsivatagosodásának eltörlése megsemmisítése és a generatív mikrobiotikus bőr aktualizálása a Test és a Föld számára

A bőrünk gyógyítása egyben gyógyítja a Földet is.

Kinek a teste kéri? Ha hív az energia, szeretettel várlak, hogy egy kezelést adhass és egyet befogadhass a tanfolyamon ebből a mostanában felbukkanó ütős energiából! Én beleborzongok, ahogy érzékelem, és nagyon várom, hogy minél többen együtt futtassuk a testeken! Vajon mit teremthetünk együtt? A Földdel milyen új kapcsolódás lehetséges mostantól?

 

Tudatosság ellenes antitestek

Mi az amit végtelenül, megmásíthatatlanul és végképp visszautasítasz a testeddel, mint tudatosság ellenes antitest? Ez a különleges testkezelés segít, hogy nagyobb lehetőségekből, nagyobb térből teremts. Hozzájárulás a “dobozod” megsemmisítéséhez, amiből eddig működtél.

Lehetőséget teremtünk arra, hogy elengedhessük azokat a rendszereket amik folytonosan visszarántanak a régi mintákba. Semlegesíthetjük az önszabotáló mintáinkat, amik visszahúznak amikor valamin már túllépnél,és könnyedebben fognak menni a dolgaink életünk minden területén.

 

Varázslatos hozzáférés minden ezen a valóságon túli képességedhez

“A Nemtudatosság és Tudatosság konvergenciája, hogy megteremtsük a megtestesülés mutációját akként az egységközösségként, ami minden képességhez hozzáfér ezen a valóságon túl”- Az egyik legújabban tanítható Access testkezelés.

Amikor megteremtjük az egységközösségként való létezést, akkor minden képességünkhöz hozzáférünk ezen a valóságon túl. Ehhez a nemtudatosság és tudatosság konvergenciája segít hozzá. Ekkor megteremtjük a megtestesülés mutációját, és egységközösségként létrehozzuk a hozzáférésünket minden képességünkhöz ezen a valóságon túl.

 

Zéró összegű trauma

Mi lenne, ha választanál egy könnyedebb létezést, fájdalmak és a traumák emlékeinek őrzése nélkül? Milyen képességedet rejted a fájdalom mögé?  

Amikor valamilyen traumát szenvedünk el a vele kapcsolatos negatív élményeket, fájdalmat, megaláztatást elraktározzuk magunkban.
Az emlékek egy része tudatos marad, és lesznek olyanok is, amelyek a tudattalanban tárolódnak el. Egy idő után hozzászokunk az ezzel kapcsolatos fájdalomhoz, rossz érzésekhez és már természetesnek vesszük a jelenlétét.

Minél tovább tároljuk, a fájdalmat magunkban annál erőtlenebbek leszünk, és minél erőtlenebbek vagyunk, annál kevésbé vagyunk motiváltak a változtatásra.
Ez egy kézrátételes kezelés, amely kioldja a testben rekedt fájdalmakat, az elraktározott traumákat.
Az egyik út, amin elindulhatsz a gyógyulás felé, az érzelmi lelki blokkok feloldása, de a testedbe zárt fájdalmak lenyomatainak feloldásával – amit ez a testkezelés megold – is jelentős változások érhetőek el.

Az oldás kiterjed arra az estre is, ha már nem tudod, honnan származik a fájdalom, amely lehet akár előző életből is. A cél nem az okok megtalálása, hanem az energia mintázat kikulcsolása.

 

Zsírsejtek eltörlése (process)

A zsírsejtek eltörlése testtanfolyam segíthet megválni a magadra vett, testedbe zárt dolgoktól.

Ezekkel az érzésekként azonosított dolgokkal, amelyeket a zsírsejtekbe zártál, újra meg újra bántod magad, ismételten és folytonosan, hogy teljesen értéktelenné tedd magad.

 

90%-os agykapacitás 

Vizsgák, tárgyalások, szellemi munka végzése előtt kikulcsolja az idegrendszer, az agy blokkjait okozó beültetéseket, bekapcsol olyan agyi területeket, ahol eddig lassult működés volt. Aktiválja és felfokozza az agykapacitást.