Access Bars® Tanfolyam

 

Mi lenne, ha kapnál egy eszközt, amivel megváltoztathatod az életed azon területeit, ahol nem úgy működnek a dolgaid, ahogy szeretnéd? Ha ilyet keresel, meg is találtad.

A tanfolyam most megújult, 3 TESTKEZELÉSSEL lett felturbózva.

MI VAN, HA EZ AZ A VÁLTOZÁS, AMIT KÉRTÉL?

A 3 testkezelés, amivel bővült ez a tanfolyam

A Csecsemőmirigy gyakorlat energetizál, az immunrendszert kiegyenlíti.
A Háromszoros sorozatrendszerek kezelés a testbe zárt traumát , sokkot, amit az illető folyamatosan újra meg újra megél, kulcsolja ki. Pánikbetegség esetén nagyon ajánlat.
A Jelenet vége, balra el testkezelés a választásban segít.

Behívjuk a Földdel való egységközösség energiáját is.

MOST VAN ITT AZ IDŐ ISMÉTLÉSRE?

Az Access Bars tanfolyamon elsajátíthatsz az energetikai kezelés mellett számos egyszerű eszközt és szóbeli technikát, amelyekkel varázslatos változásokat generálhatsz az életed minden területén.
A Bars kurzus alatt két kezelést adsz, és két kezelés kapsz. A tapasztalatok szerint a kezelések után kipihentté, könnyedebbé válsz, felfrissülsz. A kezelésekkel megnyithatsz egy ajtót a változások felé, és ha kérdéseket is használsz, sokat teszel a jobb jövőd eléréséért.

Mekkora hozzájárulás lehet az Access Bars tanfolyam az életedhez?

Az Access Consciousness® eszközök és folyamatok gyűjteménye, amelyek használata a nagyobb tudatosság elérését célozza meg. A tudatosság mindent magában foglal ítéletek nélkül.

A mindennapokban többnyire a gondolataink, érzéseink és az érzelmeink irányítanak minket.
Ha tudatosabb vagy, folyamatosan éber leszel a felbukkanó lehetőségekre, választásokra és örömtelibb életet teremthetsz magadnak.
Folyamatosan növekszik majd a befogadásod és az univerzum mindenben támogat majd. Felismerheted azt, aki valójában vagy, és azt az életet élheted, amit elképzeltél magadnak.

Az Access eszközei köztük a Bars kezelések segítenek kiszabadulni a gondolataid és érzelmeid börtönéből és a választás útjára vezetnek.
Az Access Bars tanfolyam a rendszer első és meghatározó tanfolyama.
Mindannyiunk fején van 32 pont, amelynek gyengéd érintésével növekszik a befogadásod és el tudod engedni a korlátozó nézőpontjaidat.

A pontok mindegyike fontos életterületekhez tartozik, mint például pénz, kreativitás, test, szexualitás, kapcsolatok teremtése.
Az adott pont érintésével elengedheted a hozzá tatozó korlátozó nézőpontjaidat, hiedelmeidet, érzelmeket, amelyeket az elmúlt életeid során illetve az eddigi életedben eltároltál.

Minden egyes Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot képes feloldani arról az életterületről, amelyhez kapcsolódó pont érintésre kerül. Azzal, hogy elsajátítod ezt a kezelést, megadod magadnak a lehetőséget, hogy a gondolatok, fájdalmak, előítéletek, korlátozó nézőpontok helyett a lehetőségeidre koncentrálhass, éber legyél és befogadó minden újra, ami rád vár.
A Bars már több ezrek életében hozott létre varázslatos változásokat az életük több területén, többek között egészségügyi, anyagi, alvási, partnerkapcsolati vagy stresszel kapcsolatos gondok esetén.
A Bars segítségével az életed bármely területén változásokat generálhatsz, akárhol is tartasz éppen. Légy nyitott a változásokra!

 

 

 

Néhány fontosabb terület, ahol használhatod ezt a módszert:

  • Stressz csökkentésére
  • Könnyedséget kaphatsz, általa a tested számára
  • Növelheted a befogadásodat
  • Segíthet az alvászavaraid megoldásában
  • Hiperaktivitás, figyelemzavar csökkentésére
  • Energetikai blokkok oldására
  • Több lehetőség teremtésére az életedben

Van valami, amit szívesen megváltoztatnál az életedben? Kapcsolatok? Egészség? Szex? Pénz?

Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed teremtését!

Az egynapos Access Bars tanfolyam díja: 86 000Ft (nemzetközileg egységes ár)

Gyermekeknek 15 éves korig ingyenes (fizető felnőtt kíséretében)

16-18 éves korig és ismétlőknek 50% kedvezménnyel

A tanfolyam elvégzésével hivatalos Access Bars kezelő leszel, ha már segítőként tevékenykedsz, felveheted a szolgáltatásaid közé.
A tanfolyamon oklevelet, kézikönyvet kapsz. A tanfolyam hanganyagát ajándékba kapod.

További információk és jelentkezés:
https://thetacsilla.hu/kapcsolat/

Szeretettel várunk!