Access cserebere

Kipróbálnád, gyakorolnád az Accesst?

Az Access Bars és a testkezelések kipróbálására – anélkül, hogy egy több órás, netán több napos tanfolyamon részt vennél – remek lehetőséget nyújtanak a ‘cserebere’ alkalmak. Ekkor megtapasztalhatod, milyen egy kezelés, és eldöntheted, belevágsz-e.

Ha az Access kezelések hatásossága érdekel, ne feledd, hogy ezek egy-két vagy még több hét alatt folyamatosan fejtik ki hatásukat. Tehát lehet, hogy két hét múlva érzékelsz majd valami változást az életedben, ami valahogy ‘magától’ történik.

Mit nyújt a Bars és maga az Access módszer? Nagyon könnyű, ugyanakkor nagyon egyértelmű változást, ‘átfordulást’.

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintésével feloldódhatnak az agyban és a testben lévő megrekedt energiák.
Kicsit olyan, mintha a számítógép merevlemezét tisztítanánk meg a töredezett, már szükségtelen fájloktól. A létrejövő változás szédítően nagy lehet, mindemellett könnyedén születhet meg. A te dolgod csupán feküdni a kényelmes masszázs ágyon, puha pléddel betakarva és fogadni a gyengéd érintéseket a fejeden.
Az Access testkezelések közül kipróbálhatsz, cserélhetsz többet, többek között az MTVSS-t, Mimikrit, Access Facelift-et , közel 50 féle Access testkezelést.

Szeretnél megismerkedni ezekkel a csodálatos eszközökkel?

Itt olvashatsz ezekről többet az oldalon:

Tápláló szexuális energia kezelés

Mimikri kezelés

MTVSS kezelés

Valami újat szeretnél az életedben?

Esetleg elvégeztél már tanfolyamot – nálam vagy másnál – és szívesen részt vennél egy csereberén, ajándékozáson?

Jelenleg Tatabányán zajlanak csere alkalmak, amelyekre várunk szeretettel!

A legközelebbi alkalom július 30. 16-20 óráig bármikor érkezhetsz.Érdeklődj a pontos helyszínről, mert jó idő esetén szabad téren, kertben zajlik a csere!

Hozzájárulás

Képzést végzett kezelőknek: 2 000 Ft
Kipróbálóknak : 4 000 Ft
16 év alatt díjmentes, 16-18 éveseknek -50 %

Ha Budapesten tudnál részt venni, nyugodtan jelezd ezt nekem, és ez segít abban, hogy létrejöjjön ilyen rendezvény itt is.