Ünnepi Theta Healing workshop és meditáció – Életed teremtéséről – December 20.

Különleges ajándék estre invitállak, az ünnepi előkészületekben a megállásra, önmagadra figyelésre. Emlékezve arra, hogy ki is az Életed Teremtője? Ha nem Te teremted az életed, akkor ki?
A jelenlévők alakítják az estet, ami sejt-és rezgésszinten hozhat változást.
Bemutatom a Theta Healing módszer azonnali hatását egy önként jelentkezőn, valamint megtapasztaljuk a Theta Healingen belüli különféle technikák változásokat hozó hatásait.

A meditáció a csakráink és hozzájuk tartozó életterületeink harmonizálásában is segítenek beindítva az energia áramlást, ezzel bőséget, boldogságot, egészséget teremtve.
A ThetaHealing ereje megsokszorozza a meditáció hatását. A Feltétel Nélküli Szeretet terében blokkjaink feloldódnak és beindulnak a pozitív változások az életünk minden területén.
Elengedheted a terheidet és újrateremtve a valóságodat befogadhatod mindazt, amit bevonzottál az életedbe, vagy választhatsz mást.
Alapvetően a Théta agyhullámot használja, amely a forrásenergiához kapcsolódva lebontja a tudattalanban megbúvó korlátozó nézőpontjainkat és azokat pozitívra cserélve új valóságot generál a számunkra.
Az alap Theta Healing meditáció segítségével megtapasztalhatod a Feltétel Nélküli Szeretet gyógyító és teremtő erejét.

Végigjárjuk a Térképet, ami a Teremtő Térhez kapcsol, Felkapcsolódunk a Theta Healing meditációban és választunk a Végtelen Lehetőségekből, amit a valóságunkban fizikailag is megjelenhet. Legyen az egy betegségből való gyógyulás, egy sikeres vizsga, vagy állásinterjú, egy új párkapcsolat, egy lakás, vagy bármilyen terv megvalósulása.
Együttlét a Feltétel Nélküli Szeretet terében önmagában is gyógyító- transzformációs erővel bír!
A program bárki számára nyitott, mindenkit várunk szeretettel! Ha már végeztél Theta Healing tanfolyamot, gyere el felfrissíteni az élményeid, és élvezd a csoportenergia hatványozott erejét! Ha hív az energia gyere és próbáld ki, mi az ami lehetséges most?

Bejelentkezni telefonon vagy emailben lehetséges, vagy itt az eseményben.
06 20 5467298 Raffai Csilla
rcsillag01@gmail.com

Időpont

2019. december 20. péntek 16.00-17.30-ig

Hozzájárulás

Díjmentes ⭐️

Helyszín

Élet Újrahangolás Központ

Tatabánya Teleki László Út 11.1/15.

IRODÁK 2. feliratú ajtónál BEJÁRAT A PARKOLÓBÓL.