Theta sikertörténetek

1. Sikertörténet

Tordai Csaba vagyok:

Csodálatos feleségem van és 3 fantasztikus gyönyörű gyermekem. Csilláról a Theta Healingről és rólunk nagyon sok mindent mondhatnék, és mondok is mindenkinek, aki egy kicsit is nyitott rá, hogy egyszerűnek tűnő munkával milyen mélységekben rendeződött az életünk. Az első találkozásunk alkalmával nem tudtam elhinni, hogy bármire rá lehet látni az életemből, sőt az őseim életéből. Szerettem volna megszabadulni krónikus térd problémámtól, ami akadályozott a sportban. Kerékpáros lévén nagyon fájt, hogy nem tudok tekerni. A jó nevű sebész mindenképp műteni akart és szteroiddal kezelni. Csilla azt mondta, ha tudok adni magamnak egy kis időt akkor a Teremtővel lehetséges a gyógyulás. Közben az üzleti életben és a családomban is helyt kellett állnom, ez az idő kicsit hosszabbra sikerült, mint gondoltam.

Mert egyre jobban áttevődött a hangsúly más megoldandó dolgokra. A konzultációk során megszabadultam mély lelki gyötrelmektől, amivel addigi hitem szerint együtt kellett volna élnem. Már a gondolatától is kiráz a hideg hogy milyen szenvedéseken mentem keresztül átvéve a felmenőim és őseim hitrendszereit programjait, sorsát, magaménak érezve, gondolva, átélve. Elkezdtem magam figyelni a konzultációk után. Az akkori csodás megkönnyebbülés érzésem egyre hosszabb ideig, és egyre mélyebben maradt meg. Elkezdtem más szemmel látni, érzékelni, érezni már nem csak a  meditációimban, hanem a mindennapi életemben is. Észrevettem, hogy a kezelések után a környezetem is másképp reagál, mintha alakulna a környezet is! Éberebb lettem és tudatosabb, figyelmesebb. Együtt vagyok a környezetemmel és mindennel – mindent érzek!

Csilla tisztánlátásának köszönhetően egészen más pozícióból láttam rá az aktuális üzleti feladataimra, és oldottam meg. Szinte észrevétlenül meggyógyult a térdem.  Újra  kerékpározok ami számomra nagyon fontos!

Tordai Csaba vagyok

Nem csak a térdem gyógyult meg. Az életem minden területén folyamatos fejlődés van, az egész család egy új egy más szinten hangolódik össze, mivel közben mindenki megtapasztalta a Teremtő segítségét , gyógyítását Csillán keresztül.

Legkisebb fiúnk érkezését hónapokkal előtte hallhattam,csak úgy mellékesen egy konzultáció végén. Konkrétan a Teremtő megmutatta Csillának, hogy minket választott egy lélek (fiú) és egy nagyon nyugodt , kiegyensúlyozott, boldogságot sugárzó gyermekre számíthatunk. Ez így is történt… Többször kapott távkezelést mostanáig a kicsi az anyukájával együtt. A legérdekesebb eset az volt, amikor 8 hónapos babaként kórházba kellett vinnünk. Itt is kiderült, hogy az orvosok a legjobb akaratuk ellenére, kicsit túlzásba estek volna a biztonság kedvéért. Akkor kértem Csillától egy intuitív szkennelést. Kis gyulladáson kívül más semmi olyan nem igazolódott, amitől az orvosok tartottak. A döntés a mi kezünkben volt, és úgy döntöttünk bízva a Teremtőben, és látva kisfiunk jó állapotát hogy nem vállaljuk a kórházi kezelést. Hazamentünk és pár nap múlva jött az orvosi eredmény. Kiderült, hogy fölöslegesen kapta volna a gyógyszereket! A Theta Healing ismét bizonyított! Azóta sem volt semmi gond! Igaz volt néhány kezelés…

Kislányom időnként orrüregi problémákkal küzdött, alig tudott aludni. Az intuitív szkenneléskor kiderült, hogy az uszodai klór tartalmú víz gőzére érzékeny az orrüreg nyálkahártyája. A gyulladásos felmaródás miatt pedig hamarabb megfertőződik, ha közösségben van. Ezért is lett beteg állandóan. Gyógyítást kapott mi pedig korrekciót, megértést. Ugyanis nem szívesen járt úszni, mert utána mindig rosszul érezte magát. Találtunk más mozgást… A következő nyaralásra felkészültünk természetes immunerősítésekkel is, nem is volt semmi betegség. Csilla minden tanácsát megfogadjuk, mert minden esetben jónak bizonyulnak.

A legutóbbi esetről csak annyit ,hogy egy döntést kellett hozni és némi zűrzavar után kisebb csoda történt. Beigazolódott hogy a hitrendszerek cseréje és a pozitív betöltések  1 órán belül megfordítják az események láncolátát, fizikai síkon is, és olyan megoldás születik amire senki nem gondolt vagy számított. Ráadásul az egész családi, generációs rendszerben megtörténik a korrekció. Azonnal…

Hogy a középső gyermekünkről is meséljek, legutóbb a feleségemet kezelve Csilla parazitákra hívta fel a figyelmét  gyermekünknél. Feleségem kíváncsiságból kérte fiúnk szkennelését (Távban). 1 órán belül beigazolódott , hogy ez az igazság. Jól látható volt… A gyógyítás és a fokhagyma kúra megtette a hatását…

A konzultációk alatt nagyon sok dolog a helyére került bennem, az egész család élete egy fantasztikus szintre került, az egészségem fizikai és lelki szinten is helyreállt. Számomra legfontosabb, hogy most már aggodalom és szorongás nélkül nézek a jövőbe. A gyermekeim életében tudom, hogy minden a legjobban alakul, és nem ostorozom már magam ,hogy nem vagyok elég jó apa, férj, üzletember, ember. Csillát és a Theta Healinget csak ajánlani tudom mindenkinek! Hála a Teremtőnek, hogy ezt megtehetem nap, mint nap!

2. Sikertörténet

Zsombók Valéria:

Köszönöm Csilla, és hálás vagyok hogy mióta nálad voltam, teljesen más embernek érzem magam.
Köszönöm, hogy megszabadítottál félelmeimtől, hogy már nem aggódom felesleges dolgokon, hogy sokkal türelmesebb vagyok, hogy sok mindent másképp látok mint azelőtt, hogy nyugodtabban harmonikusabban telik az életem.
Köszönöm hogy már tudom szeretni magam, hogy a segítettél néhány rossz beidegződést, hitrendszert rendbe tenni.
Végtelenül hálás vagyok és tisztelettel meghajlok a tudásod előtt, még egyszer köszönöm, és mindenkinek csak ajánlani tudom nálad a Theta Healing konzultációt.
Szeretettel: Zsombók Valéria

3. Sikertörténet

Azt hiszem folyamatosan hat az oldás amit a múltkor csináltunk. Ma reggel furcsán ébredtem. Mintha megéreztem volna az erőmet.
Hogy van választási lehetőségem minden helyzetben.
Hogy nem kell mindent megtennem olyan emberekért, akik emberszámba sem vesznek. Elmúlt a megfelelési kényszer, az idegeskedés a görcsölés.
Azt érzem, hogy mostantól én vagyok az az első a saját életemben. Ez hatalmas szabadság érzetet ad olyat, amit még sohasem éreztem és mindeközben végtelen nyugalom áradt szét bennem. Elég érdekes volt, mert egy ideig még éreztem mintha a régi dolgok vissza akarnának húzni magukkal, de mostanra mintha semmisé váltak volna, törlődtek volna. Lehet, hogy ezt hívják lesz@rom állapotnak?
Ma reggel megint szembe jött velem egy kép, amit drága párom likeolt úgy, miközben én otthon voltam mellette reggel. A képen nincsen arc csupán két mell.
Azt hiszem ezt volt az a pillanat, amikor a bennem élő eddig mélyen alvó oroszlán felébredt bennem. Eljött az a pont, amit előre megmondtál, hogy nem érdekel. Hogy tudom, hogy ennél sokkal több vagyok. Sokkal jobbra vagyok érdemes.
Hogy tudom, hogy értékes vagyok, és hogy nem érdekel más emberek negatív frusztrációja és önbüntető programja. Mintha leperegne rólam mindenki rosszkedve és nem állok bele abba az energiába, mint régen hogy „jaj, biztos miattam boldogtalan” „jaj, mit tegyek, hogy felvidítsam?” És most nem érzem feladatomnak, hogy felvidítsam.
Mindenki a saját boldogságának a felügyelője. Mondhatni fantasztikus érzés. Mintha 30 év rabság után szabadultam volna a saját magam börtönéből.
A pánikrohamaim megszűntek, már egyáltalán nem fulladok. Érzem, ahogyan sorra esnek le rólam a saját magamnak saját magam által felrakott láncaim.
Azt választom, hogy ezen az úton megyek tovább. Most már magamat választom!
Minden nap egyre erősebbnek érzem magam abban, hogy ki tudok állni magam mellett és egyre értékesebbnek érzem magamat.
Nagyon köszönöm Csilla a támogatásodat. Nélküled nem jutottam volna idáig. Tudom, hogy még az út elején vagyok, de már rajta vagyok.

4. Sikertörténet

54 éves vagyok, feleségem és lányom biztatására választottam a theta healing konzultációt problémáim orvoslására, az ő pozitív tapasztalataikból kiindulva.
Az életemben gyakran előforduló hullámvölgyek megszüntetése volt a célom. Folyamatosan olyan embereket vonzok be az életembe, akik anyagilag kihasználnak.
A remek ötleteim és a szorgalmam révén megvalósítom az anyagi gyarapodást, emellett élvezem is, amit csinálok aztán egy rossz döntés miatt mindet elveszítem. Mára már kisebb vagyonról mondhatom ezt el. Mintha valami átok ülne rajtam, hogy amikor sikeresnek érezhetem magam és áramlik, hozzám a pénz el kell vesztenem, hogy aztán elölről kezdjek mindent.
A másik gondom hogy folyamatosan kimerült vagyok, és mindezek ellenére nem tudok pihenni, kikapcsolni.
A théta kezelés során súlyos családi titokra derült fény és hogy érintett legyek a leszületésem előtt bevállaltam.
A kezelés során tisztítottuk az összes magzati korban felvállalt bevett programot és elengedtük a vezeklő programot, ami okozta az üzletemben a veszteségeket. A veszteség érzése és hogy minden elvész, ami van és az ettől való folyamatos félelem, amivel aztán meg is teremtettem a veszteséget az egyik dédnagymamámtól származott, amit visszaküldtünk. Felszínre került az a minta is, amely szerint a nagy veszteség motiválttá tesz az újrakezdésre. A dédmama jó példa erre, a kitelepítés után a férjét az én dédnagyapámat is elveszítve teremtett önmaga és a gyermekei számára új életet, új egzisztenciát.
Ez a számomra dédunokaként meghatározó mintává vált, felvállalva sorsomat erőt tudtam meríteni belőle. Ami miatt adósnak éreztem magam a dédnagymamám felé, hogy nyolc évesen, amikor meghalt nem tudtam elbúcsúzni tőle.
A theta healing kezelés során megértettem és el tudtam engedni a vállalásomat, gyógyultan és megtisztultan végre beleállhattam a saját erőmbe és végre a saját életemet élhetem anélkül, hogy az őseim terheit vinném a vállaimon.
Most már merek nagyot álmodni és tudom, hogy képes vagyok megvalósítani és senki sem veheti el tőlem sem az álmaimat sem a megteremtett anyagiakat.
Hálásan köszönöm a kezelést Csilla.
Ez a megvilágosodás, könnyedség, megkönnyebbülés mindennél többet ér a számomra.