Teremts magadnak több időt, több pénzt, több örömöt – Tatabányán – Szeptember 12.

“Az életed az üzleted, és az üzleted az életed.” -Simone Milasas

Nekem nagyon sokat adott és ad folyamatosan a minikurzus,  amin én is részt vettem, a könyv olvasása, Simone videói, hívásai, a munkafüzet átlapozása, a kérdések újra feltevése.

Olyan éberséget és könnyedséget hoz, amit ezelőtt nem tudtam elképzelni. Nagy öröm nekem hogy Access Bars és Body Facilitátorként, 3 órás workshopot facilitálhatok Simone Milasas “Az üzlet öröme című könyve alapján. Szeretettel invitállak abban az esetben is, ha még nincs üzleted, hanem szeretnél olyan változást az életedben, ami még nem volt!

“Ez a tanfolyam Neked szól, ha szeretnéd, hogy az életed, a munkád vagy az üzleted valami egészen mást teremtsen Neked és a bolygónak.
Üzlet vagy munka -bárhogy is nevezed – egy hatalmas hajtóerő az életünk kialakítása mögött. Minden nap, amikor felkelsz, megvan a választásod arra, hogy te teremtsed az életedet vagy hagyjad, hogy ennek a valóságnak a rávetítései teremtsék azt.”

Simone Milasas

“Mindennek van tudatossága, az üzletednek is. Egy üzletnek van egy módja, ahogyan fejlődni szeretne, és amikor ezt befogadod és megengeded neki, sokkal sikeresebb tud lenni. Én mindig megkérdezem az üzletemtől, hogy mit szeretne csinálni, hol szeretne lenni, kivel szeretne találkozni, kit szeretne, hogy belefolyjon a dolgokba. Lehet, hogy nem lesz kognitív válaszod ezekre a kérdésekre, ez rendben van. Ez arról szól, hogy felteszed a kérdéseket, és megengeded az energiának, hogy megjelenjen, és elvezessen a következő lépés felé. Az egyetlen dolog, hogy legyél hajlandó befogadni és választani.”
-Simone Milasas

Üzleti siker és pénz teremtés az Access Consciousness® eszközeivel – most először nálam!

A tanfolyamot tartja:
Raffai Csilla BF, BPF, AFF, CFMW
További információ:
http://thetacsilla.hu/kapcsolat/

Jelentkezés

Kérlek jelezd részvételi szándékod a Regisztrációs linken

Helyszín

Tatabánya Élet Újrahangolás Központ, Teleki László út 11. 1/15.

Időpont

2019 szeptember 12. Csütörtök 17:00-20:00

A tanfolyam díja

Befektetés önmagadba: 16 000 Ft, ismétlőknek 8 000 Ft

A kurzusnak nincs előfeltétele!
Magyar nyelvű kézikönyvet kap minden résztvevő.
A tanfolyam hanganyagát ajándékba kapod.