Tavaszi Bars áradás Tatabányán! Tanfolyam időpontok: Április 4., 6., 12., 18.

Access Bars tanfolyamok négy alkalommal is

Mi lehetne jobb az év első felében mint egy mindent megváltoztató Bars tanfolyam? A befektetésed életre szóló, az értéke felbecsülhetetlen! Áprilisban 4 időpont közül választhatsz! És mi más lehetséges még?
Új bővített, 3 TESTKEZELÉSSEL, Új eszközökkel felturbózott, teljesen megújult kurzus! MI VAN HA EZ AZ A VÁLTOZÁS AMIT KÉRTÉL?
A Csecsemőmirigy gyakorlat felturbóz,az immunrendszert kiegyenlíti.
A Háromszoros sorozatrendszerek kezelés a testbe zárt traumát ,sokkot amit az illető folyamatosan újra meg újra megél, kulcsolja ki.(pánikbetegség)
A Jelenet vége, balra el testkezelés a választásban segít.
Behívjuk a Földdel való egységközösség energiáját is. Kezeljük a JAIL-eket – amelyek az ítélkezések, szándékok, kitalálmányok, hazugságok, mint választott börtönünk.
MOST VAN ITT AZ IDŐ ISMÉTLÉSRE?

Belépnél egy új valóságba?
Milyen invitálás lehetsz mások számára is?

Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát. Ahogy ő mondja, van 32 energia sáv, ami körkörösen és hosszában helyezkedik el a fejünkön. Ezek a sávok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét.

ACCESS BARS:
A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél befogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni?
A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani, másképp ráébredni bármilyen akadályozónak tűnő erőre az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra. Ezek lehetnek többek között: kreativitás, pénz, test, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok stb.

A képzésen :
2 X adsz, 2 X kapsz kezelést. Magyar nyelvű kézikönyvet, használati térképet és egyéb kezelést kiegészítő dolgokat kapsz.

Emellett az Access Consciousness alap eszközeit is átvesszük. Az Access alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

A BARS lehetőségei:
– Félelem, szorongás csökkentésére.
– Stressz csökkentés/az elme letisztítása.
– gyermekeknek vizsgák, felelések előtt.
– várandós nőknek. mély relaxációra.
– Az elfogadás örömének élni. Alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél
– fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban
– megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel. mi egyéb lehetséges még?
A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja.
A legjobb esetben az egész életed megváltozik.
Az Access Bars® tanfolyam elvégzése után, használhatod a technikát a családtagjaidon, barátaidon, de terapeutaként is a klienseidnél.

Kérlek előzetesen válaszd itt ki a tanfolyamot, és jelentkezz:

Regisztrációs link

Tartja: Raffai Csilla BF, BPF, AFF

További információ:
http://thetacsilla.hu/kapcsolat/

Helyszín:

Tatabánya Élet Újrahangolás Központ, Teleki László út 11. 1/15.

Időpontok:

2019 április 4., 10:00-17:00

2019 április 6., 10:00-17:00

2019 április 12., 10:00-17:00

2019 április 18. 10:00-17:00

Díja amit befektetsz magadba: 63.000 Ft –
16 éves korig díjmentes,
18 éves korig, illetve ismétlőknek 31.500 Ft.

A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről és bekerül az amerikai
Access Consciousness rendszerébe.http://www.accessconsciousness.com/
A képzésen való részvétel Access Consciousness Bars Kezelő végzettséget ad, harmadszor ismétlőknek pedig regisztrálás után, Access Bars Facilitator végzettséget.