Sejtmemória Access testkezelő tanfolyam Tatabánya Május 31.

Ez egy rendkívül dinamikus kezelés, és láthatóan csodákat teremt azáltal, hogy lehetővé teszi a testnek, hogy meggyógyuljon. Sok személyes tapasztalásom van nekem is, pár nap alatt gyógyuló körömágy gyulladásról, nagyon gyorsan szépen gyógyuló hegesedésről, és régebbi hegek eltüntetéséről. Lelkes futtatója vagyok a Sejtmemória kezelésnek!
A megsérült vagy megbetegedett szervből a Sejtmemória ( Cellular Memory ) Access testkezelés segítségével kiszabadítjuk az eltemetett érzelmeket, amelyek miatt kialakult a betegség, az elváltozás.
Az elváltozott sejtekben elfojtott emlékek is tárolódnak melyek felszabadításának eredményeképpen állapotjavulás következhet be.
Az energia blokkok feloldódnak, a sejtekben szabaddá válik az áramlás, így lehetővé válik az egészség helyreállítása.

Mindezt a tudatosságod irányítja, amely felelős a tested önműködő rendszeréért, annak működéséért, valamint ha szükséges a helyreállításáért.

A sejtmegújulás folyamatos: a megújult sejtek átörökítik az információt az új sejteknek. Ahhoz, hogy az elváltozott sejtek ne örökíthessék tovább, az elfojtott sejtemlékek nyomán keletkező hibákat fel kell oldanunk, és törölnünk kell a trauma emlékét.
Ezzel a sejtekben tárolt érzelmi probléma feloldódik és beindulhat a gyógyulás.
A sejtmemória kezeléssel a szervezet öngyógyító folyamatait indítjuk be segítjük elő és a szervezet önmagát regenerálja.

Itt olvashatsz többet erről a testkezelésről.

 

A tanfolyamot tartja: Raffai Csilla Access Bars & Facelift & Body Facilitator.

Bejelentkezés, regisztráció a Regisztrációs lap linken

A tanfolyamon 1 kezelést adsz és 1 kezelést kapsz. A tanfolyam végén nemzetközi oklevelet kapsz, és regisztrált kezelője leszel ennek a testkezelésnek.
Ajándékba kapod a tanfolyam hanganyagát.

Időpont

2019 május 31. péntek 17.00-20.00

Helyszín

Tatabánya Teleki László út 11. 1/15. 2-es Irodák bejárati ajtó a parkolóból.

A tanfolyam díja

amit befektetsz magadba: 24.000. Ft
Ha már végeztél nálam tanfolyamot: 20.000Ft
Hasonlóan a többi tanfolyamhoz, 15 éves korig díjmentes. 🙂