Önmagadért! (Félelmek nélkül) – Sulci Klub Online – November 24.

Schuller Ágnes Sulci 2 éve lépett be az életembe, pontosabban robbantotta szét kedves, mindent látó éberséggel, figyelemmel az akkori világomat. Azóta számtalan alkalommal újra és újra megtette.

A téma aktuálisabb, mint valaha!

Megkérdezted már ma magadtól, hogy hány ember félelmeit vetted át, mennyi félelmet , szorongást, kételyt ébresztett ez benned önmagaddal kapcsolatban bármilyen vonatkozásban? Mi van, ha a félelem nem is igazi? Vajon mennyire visz el még így is a valódi teremtő erődtől, képességeidtől, az Létezésedtől az életedben? Ránéznél erre most?
Szavakkal leírhatatlan, mennyi-mennyi változás lehetséges egy 2 órás workshop alkalmával.

Itt írtunk már Sulciról 🙂

Saját megéléseimről regényt lehetne írni! Havi rendszerességgel részt venni, JELEN lenni Schuller Ágnes Sulci éber figyelmében és kedves dinamikus facilitálásában, nem evilági élmény!
” Sulci olyan mélyen belelát az emberbe,hogy a teljes életedet megváltoztathatja! Kulcsfontosságú dolgok jönnek fel. Még ha régóta foglalkozol magaddal, akkor is meglepődsz. ”
“Nehéz volt szembesülni azzal, hogy amit már megoldottnak gondoltam, még ott dolgozik a mélyben. Folyamatos felszabadulást élek meg, de van még mivel foglalkoznom, úgyhogy ott leszek a következőn is!”
“Sulci fantasztikus abban, hogyan tereljen minket vissza az igaz-igaz önmagunkhoz. Megkapjuk a kulcsokat a titkos képességeinket rejtő ládikánkhoz. Visszakapjuk az erőnket, hogy aztán újra mi lehessünk a saját életünk kormányzója.”

Választod?✨🌟💫

Időpont

2020.11.24. kedd 17:00 -19:00

A klub élőben zoom felületen 17:00-kor kezdődik, jelentkezés és a részvételi díj utalása után küldjük email-ben a zoom linket. A klubról a hangfelvételt ajándékba kapod.

Regisztrációs link

ezen tudsz jelentkezni

 

Hozzájárulásod, befektetésed önmagadba

10 000 Ft

Helyszín

ONLINE

Várunk szeretettel és sok-sok örömmel!
Schuller Ágnes (Sulci)
Access Consciousness Minősített Facilitátor, Maestro
Raffai Csilla BF, BPF, AFF , CFMW
Access Bars®Facilitator
Access Body Facilitator
Access Facelift Facilitátor
CFMW

További információ:
http://thetacsilla.hu/kapcsolat/