Online Theta Varázslat – párkapcsolati meditációk önmagadért! – bármikor elkezdhető a 4 alkalom:)

Theta, varázslat, meditációk és mindez online?

Több mint 5 éve voltam az első Theta Healing tanfolyamon, és még ugyanabban az évben a DNS3 képzést is elvégeztem. Azóta – mind talán tudjátok – számtalan gyógyítást, leolvasást, klubot tartottam.
A mostani különleges helyzet az online teret is megnyitotta számomra, és a klubok online térben kerültek megrendezésre. Egy 42 alkalmas napi meditáció sorozatot ajándékoztam a Raffai Csilla Varázsterei zárt Facebook csoportban a régi és új csatlakozóknak, tagoknak. Ezek a meditációk mind visszanézhetők a csoportban!

További inspirációk érkeztek hozzám és érkeznek folyamatosan, hogy folytassuk és mélyítsük tovább a meditációkkal önmagunk és képességeink végtelen lehetőségeinek feltárását, az életünkben felbukkanó energiák felismerését, kiaknázását, felszínre hozását, tudatos szinten való integrálását, életünk tudatos teremtését a legmagasabb módon a lehető legjobb úton.

Csatlakozz be bármikor, jelentkezz a zoom belépésért!

4 alkalmanként lehet becsatlakozni a sorozatokba.

Az első 4 alkalom a kapcsolatokról, kapcsolódásokról, férfi női minőségekről, párteremtésről szól, valamint az önmagunkkal való kapcsolódásról. 

A 4 részes sorozat a kapcsolatokról és párkapcsolatról szóló meditációkat tartalmaz. Zárt csoportban a facebookon visszanézhető, ha élőben nem tudtál részt venni. Meditációban végigmegyünk a nőiség, férfi minőség, és kapcsolódásaink mély blokkjain és elengedünk mindent, ami akadályozó program, hitrendszer, elköteleződések, eskük valamint befogadunk új energiákat, érzesek energetikai letöltését.

A regisztrációval csatlakozhatsz az eseményhez bármelyik szakaszban. Mind a 4 alkalmat bármikor visszanézheted!

A következő sorozat júliusban ‘élőben’ megtekinthető.

A 4 alkalmas meditációk díja: 9 900 HUF

Kapcsolódj be, regisztrálj itt:
https://docs.google.com/forms/d/1SQXZcfSEzmt-ct0Jxve6sGdegLwsx4vtz28vJoJqSj0/edit
A zoom csatlakozási linket a zárt csoportban amit erre hozok létre, és emailben is mindenki megkapja, regisztráció után.

Mindannyian megtapasztaltuk a közös teremtés hatványozott erejét, energiáját. Minden ami elindult , most tovább folytatódhat!

Mit teremthetünk együtt? Mi az ami most formálódik és mutatkozik meg az életünkben? Megengednéd , befogadnád teljes könnyedséggel?