Nyár eleji Access Bars kurzus – Június 11.

Mi is ez az Access Bars?
Milyen teret nyithatok számodra? Mi az amit tőlem tudsz befogadni, az 1 napos kurzus alatt? Mi változhat az életedben?

 

Az Access Consciousness világába én az Access Bars tanfolyammal érkeztem. Váratlan, irracionális, gyors döntés volt. Nekem az Életemet változtatta meg, hihetetlen könnyedséget és örömöt hozott.
Szeretnéd a változást, de nem tudod a hogyant? Mi van, ha nem is kell tudnod?
Szeretnél könnyedebben élni ? Belépnél egy új valóságba?
UTÁLOD A TEHETETLENSÉGET, ELEGED VAN A PASSZIVITÁSBÓL?
Szeretnéd hogy a gyermeked könnyedebben vegye a váratlan helyzeteket? Szeretnéd hogy stressz nélkül feküdjön le esténként? Napi pár perc kell csak hozzá!

 

Az  Access Bars olyan eszköz, amivel másokat tudsz kezelni, de akár magadat is, bár egymást kezelve hatása a sokszorosa.

 

A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja.
A legjobb esetben az egész életed megváltozik!
A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden elengedsz mindent könnyedén, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél befogadni. 3.5 hétig futtatva kamasz gyerekeknél hihetetlen változásokat hozhat.
A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat. TESTKEZELÉSEKKEL, új eszközökkel felturbózott kurzus.A Bars tanfolyamon olyan eszközöket kapsz amivel ha választod, meg tudod változtatni az Életed! Mi van ha ez az a változás amit kértél?
Gary Douglas 30 éve alapozta meg ezt a technikát. A fejünkön van 32 energia sáv és pont. Ezek a sávok és pontok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Amikor futtatják a barjaidat az olyan mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.

 

access bars kurzus

 

A Csecsemőmirigy gyakorlat felturbóz, az immunrendszert kiegyenlíti.
A Háromszoros sorozatrendszerek kezelés a testbe zárt traumát, sokkot, amit az illető folyamatosan újra meg újra megél, kulcsolja ki.
A Jelenet vége, balra el testkezelés a választásban segít, és összekapcsolja a testedet a Lényeddel.
A workshopon 
2 X futtatsz és 2 X fogadod be a Bars energiákat. A legújabb magyar nyelvű kézikönyvet , használati térképet és két sávokat és pontokat bemutató fejábrát kapsz.
Emellett az Access Consciousness alap eszközeit is átvesszük. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre.
Az Access Bars® elvégzése után, használhatod a technikát a családtagjaidon, barátaidon. A képzésen való részvétel Access Consciousness Bars futtató végzettséget ad, harmadszor ismétlőknek pedig regisztrálás után, Access Bars Facilitator végzettséget.

 

Regisztrációs link

 

Időpont

2023. június 11. vasárnap 10:00-18:00

 

Helyszín:

2899 Naszály Grébicsi út 9., Marika Egészség Műhely

 

Facilitálja
Raffai Csilla BF, BPF, AFF , CFMW
Access Bars®Facilitator
Access Body Facilitator
Access Facelift Facilitátor
CFMW.
További információ:
http://thetacsilla.hu/kapcsolat/
+36 20 546 7298

 

Díja, amit befektetsz magadba

86 000 Ft
15 éves korig díjmentes,
16-18 éves korig, illetve ismétlőknek 43 000 Ft.
A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről és bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe.http://www.accessconsciousness.com/. A workshop hanganyagát ajándékba kapod.
A tanfolyamon megszerzett tudás nem alkalmazható orvosi, terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységre!