Access Klub Budapesten Sulcival – mi történik, ha választod?

“Mi lenne, ha kinyitnád az ajtókat, hogy minden valóra váljon? (Gary Douglas)”  Access Klub Budapesten, most Schuller Ágnessel, Sulcival, aki hozzám hasonlóan igen sokféle és több éves tapasztalattal bírt, mielőtt az Accessel is gazdagította ‘tárházát’. Próbáljátok ki Sulci klubját, melyben én hostként működök közre! 🙂

 

Örömmel mutatom be Nektek Sulcit, akinek a klubját vendégül látom 2020.november 16-án.

Ahogy már Racsek Rékával is megtapasztalhattátok, ha ketten vagyunk jelen, ilyenkor teljesen más történik, mindkettőnk energiája jelen van, és ez többet ad a tisztításokhoz, oldásokhoz, elengedésekhez.

Sulcit pedig szívből ajánlom, évek óta ismerem és nagyon tisztelem <3

Hogy jobban megismerhessétek, a weboldaláról, ami a beszédes valaszthatsz.com címet viseli, Sulci engedélyével pár dolgot közreadok – többek közt az indító idézetet.

Ne lepődj meg, ha úgy érzed, az olvasottak megnyitnak benned valamit! 🙂 Várunk szeretettel!

“Schuller Ágnes  – Sulci vagyok.  Azzal foglalkozom, amit szeretek. Így minden napban van örömöm.  Korábban – több, mint 30 éve a masszázsok, az ősi magyar, kínai és hawaii gyógymódok, a hang-, rezgésterápia (tibeti hangtálakkal, gongokkal), a fényadás (az elfogadás művészete), stresszoldó módszerek (pl. diapozitív) lehetőségeit megismerve jutottam el az emberek problémáinak megoldásához.

2013-ban egymásra találtunk az Access Consciousnessszel. Látványosan változtatta, változtatja meg az életem. Az én hétköznapjaimat, és másokét is sokkal gyorsabban alakítja át, mint az előtte használt technikák.”

“Mindig van választásod és életed minden pillanatában választasz is. Akkor is, amikor azt választod, amit most élsz. 

Mi lenne, ha azt választanád, amiről azt hitted, nem lehetséges? 

Milyen lehetőséged van egy más jövőre? 

Választod a változást?

Az érdekes hogy: 

Mi van, ha mindent meg tudunk csinálni? 

Mi van, ha elegek vagyunk így, ahogy vagyunk? 

Mi van, ha nézőpontjainkkal nem akadályozzuk magunkat tovább? 

Mi van, ha nyitottak vagyunk és  el/befogadjuk az Univerzum ajándékait? 

Mi van, ha megengedjük magunknak mindazt a csodát, amit kaphatunk? 

Mi van, ha megengedjük magunknak mindazt a csodát, amit adhatunk?

Mi van, ha bevállaljuk, hogy választjuk a boldogságot, s evvel megfertőzzük mindazokat, akik ezt ugyanígy szeretnék?  Szállnál-e velem? 

vagy mi minden más lehetséges még?  

Várlak! Örömmel. Hogy lehet még ennél is jobb?”

 

Pár visszajelzés, amit Sulci kapott

Minden idézet, vélemény a valaszthatsz.com oldalról való.

“A workshopon Sulcival dolgozunk a bántalmazás, gázlángozás, önbántalmazás témákon. Sulcitól kulcsokat kapunk ahhoz, hogy hogyan kezeljük a hasonló helyzeteket.

Ha ismered őt, már tudod, ha még nem, akkor elmondom, miért imádjuk őt:

Látja a láthatatlant és különös érzékkel bök rá a féltve őrzött nézőpontjainkra, fájdalmainkra, hazugságainkra, amiket még magunknak sem vallanánk be… így esélyünk sincs elengedni őket. Kimozdít az eddigi életedből, hogy szárnyra kelhessen valami nagyon új, amit úgy hívunk, hogy örömteli, könnyed ÉLET. Megmutat egy olyan utat, ahol TE VÁLASZT(H)A(T)SZ.*******​Mit adott 2 órányi klub Sulcival? Külső megfigyelőként nagy falakkal, elvárások nélkül, de igaziból elvárásokkal érkeztem hitetlenül.

Most is kapkodom a fejem, hogy 2 óra se kellett, s mind a nyolcan lényegesen jobban éreztük magunkat.

Eltűnt a kilátástalanságom. Elfogadom, hogy rajtam múlik. Kinyílt egy új világ.

Idegenek előtt,  falak nélkül. Mosolyokkal, könnyekkel.

Köszönöm.”

“2 óra és kiderült, hogy nem Ő a hibás…  2 óra és kiderült, választhatok mást.  2 óra és kiderült, vagyok én szép virág, 2 óra és megmozdult velem a világ. Köszönöm.”