Ingyenes Access Bars kezelések Tatabányán – Mondj igent az ÉLET-re – Szeptember 10.

Szeptember 10-én, tisztelegve a Nemzeti Öngyilkosság Megelőzésének hónapja előtt, világszerte Access BARS® facilitátorok és kezelők megnyitják rendelőik kapuját és ingyenes kezeléseket ajánlanak fel MINDENKINEK, aki ezt a gyengéd energiát kéri.
A Covid helyzet miatt sokkal többen izolálódtak el, vesztették el munkájukat, a reményüket. Idén újra kibővült a kampány szeptember 10. (Öngyilkosság Megelőzés Világnapja) és október 10. (Mentális Egészség Napja) közti időtartamra, hogy minél több emberhez eljusson a lehetőség. Érdemes figyelnetek országszerte / világszerte, épp hol ajánlanak fel ingyenes kezeléseket.
Tudd, hogy nem vagy egyedül!

Időpont

2021 szeptember 10. péntek, 11:00-19:00

 

Helyszín

Élet Újrahangolás Központ Tatabánya, Teleki László út 11. 1/15.
Facilitátorok, Kezelők
Raffai Csilla, Csóka Ramóna….kik még?
Kérlek, foglalj magadnak időpontot, így tudunk kalkulálni az ágyakkal, kezelőkkel, és Neked sem kell várnod.
+36 20 546 7298 Raffai Csilla

Hozzájárulás

a kezelések ezen a napon INGYENESEK ⭐️
A kampány élén Dr. Dain Heer áll, nemzetközileg elismert szónok, író és az Access Consciousness®, egy sor élet-eszköz és filozófia társlétrehozója, amelyet a világ 176 országában gyakorolnak.
Tizenkilenc évvel ezelőtt Dain Heer annyira depressziós volt és annyira kilátástalannak látta az életét, hogy határidőt tűzött ki saját öngyilkosságának. „Az univerzumnak 6 hónapot adtam, vagy véget vetek az életemnek”, magyarázza. Nem sokkal azonban a határidő kitűzése után Dr. Dain Heer megismerte az Access Barst®.
„Egy Bars® kezelés megengedésbe hozott azzal, hogy minden rendben van, mindig minden rendben volt, és midig úgy is lesz. Ez az egy eszköz, ez az egy dolog, maga az eljárás, ami nagyjából egy órát tart –megváltoztatta az energiája mindannak, amit lehetségesnek hittem. Megváltoztatta az egész életemet”, jegyzi meg Dr. Heer.
Dr. Heer egy csapat terapeutával csatlakozik, hogy megossza ezt az egyszerű módszert, amely megváltoztatta és megmentette az életét.
Az Access BARS® olyan 32 pont a fejen, amelyeket lágyan érintve pozitív változást stimulál az agyban, töredezettségmentesíti a stressz, gondolat és értelmek által létrehozott elektro-mágneses komponenseket. A páciensek visszajelzése alapján egy Access BARS® kezelés számos pozitív hatást stimulál, ezek között a nagyobb agyi kitisztulást, megnövekedett motivációt, emellett az öröm és boldogságérzet jelentősen megnő, valamint csökkenek a félelem és a depresszió jelei is.
Dr. Jeffrey Fannin vezető agykutató előkészítő tudományos kutatása feltárta az Access Bars® neurológiai hatásait. Az agyhullámok mérésével a kezelés előtt és után, dr. Fannin felfedezte, hogy az Access BARS® a fogadó fél esetében olyan neurológiai hatásokat mutat, mint a gyakorló meditálók esetében – és ezeket a hatásokat azonnal megteremti.
Dr. Heer számára a kampánya célja teljesen világos. „Azt akarom, hogy az emberek tudják, van remény. Mindig van remény. Túl értékes vagy a világ számára. 18 évvel ezelőtt azt választottam, hogy maradok és az volt a legnagyszerűbb választás, amit valaha meghoztam. Az eszközök és a segítség rendelkezésre áll, hogy minden megváltozzon. Nem vagy egyedül.”
Az ingyenes BARS® Klinika nagyrészt szeptember 10-én elérhető, és bárki foglalhat magának időpontot, ahol ez a szolgáltatás elérhető.
A nemzetközi facilitátorok listájáért és a foglalásért látogass el a http://drdainheer.com/nevergiveup oldalra.
Az Access BARS®-ról:
Egy BARS® kezelés időtartama 60-90 perc között van és egy enyhe masszázsnak fogható fel. Amikor a BARS® pontokat lágyan érintjük, ez a fogadó félben pozitív neurológiai választ vált ki, amely a maga során arra ösztönzi a szervezetet, hogy létrehozza azokat a fiziológiai változásokat, amelyek a jobbléthez szükségesek. Egy előkészítő tudományos kutatás, melyet a vezető agykutató Dr. Jeffrey Fannin vezetett, feltárta, hogy az Access Bars® pozitív neurológiai hatással van a fogadó fél számára, hasonlóan ahhoz, amit gyakorlott meditálók tapasztalnak – és ezeket a hatásokat azonnal megteremti.
Dr. Dain Heerről:
Bestseller író, vállalkozó és nemzetközileg elismert szónok. Társteremtője és vezető facilitátora az Access Consciousnessnak, mely egy személyeségfejlesztő eljárás és a világ 176 országában gyakorolják. Az eredetileg Los Angeles gettóiban nevelkedett és kiropraktőrnek tanult Dr. Heer társalapítója számos vállalkozásnak világszerte. Egy tudatos és kreatív gondolkodó, aki megértette a személyes fejlődésben rejlő lehetőségeket. Dr. Heer mindig visszanyúl a saját hátteréhez és egyedülálló nézőpontjából kiindulva facilitál pozitív változást a világban, erősíti meg embereket, bármilyen kultúrából származzanak, bármely országból, koruktól és szociális helyzetüktől függetlenül, hogy pénzt teremtsenek, alakítsák a párkapcsolataikat és éljék azt az életet, amire valóban vágynak.