Használod az eszközöket vagy csak gyűjtöd őket?

Folyamatosan dolgozol, magadon vagy csak szalmaláng üzemmódban néha elvégzel, egy tanfolyamot aztán megállsz elégedetten, azzal a nézőponttal, hogy bizonyára minden jobb lesz ezután, hiszen a feladat kipipálva.

Használod, a tanfolyamon kapott eszközöket vagy csak gyűjtöd őket?


A Theta Healing tanfolyamok közül az első az alaptanfolyam ahol csodálatos eszközöket kapsz ahhoz, hogy akár az életed minden területét megváltoztathasd. Ha te már elvégezted az alaptanfolyamot, akkor tudod, miről beszélek. Az eszközök attól tudnak hasznosak, lenni az életedben, ha kész vagy használni őket és akár még több hasonlót is kész vagy befogadni, vagy a meglévőket gyakrabban előveszed.
Ha már letetted az alapokat, akkor lehet, hogy most jött el az idő a folytatásra?

Mi az a lendület, ami lehetsz most, hogy újra elkezdj magadon dolgozni és mindezt örömmel élvezettel tedd?

A tudatosság útjáról senki nem állítja, hogy könnyű, erről én, sem próbállak meggyőzni, de ha kitartó vagy akkor az eredmény a siker soha nem marad el.
Ezt ne valami hatalmas tűzijáték fúvószenekar kombinációban várd, mert egyáltalán nem biztos, hogy nagy és látványos eredményekben nyilvánul meg a sok kis lépés, amit teszel magadért.

Valószínűbb hogy sok apró kis csoda történik, amit mi lenne, ha elismernéd?

Mi lenne, ha elismernéd magad minden lépésért, amit megtettél már eddig az utadon és soha nem hagynád, hogy megállítson bárki és bármi? Ha néha megtorpansz az sem a baj, csak vedd észre és ne hibáztasd, magad érte csak haladj tovább.
A folyamat nem lineáris, nem fogsz egyenletes tempóban haladni még akkor, sem ha folyamatosan használod a már ismert eszközöket.
Ha megengeded, magadnak a továbblépést előfordulhat, hogy rövid idő alatt jelentős változások történnek aztán pedig látszólag minden áll, de ne aggódj a felszín alatt akkor is történik, amire vársz, amin dolgozol, csak adj időt magadnak és az univerzumnak, hogy fizikai szinten is manifesztálódjon.
A látszólagos egy helyben topogás után egyszer csak kibomlik minden, mint a nyíló rózsa és elkezdenek megtalálni a lehetőségek.

A legfontosabb hogy soha ne add fel senkinek és semminek ne engedd, meg hogy eltántorítson a céljaidtól.

Én magam 14 tanfolyamot végeztem csupán a Thétában, emellett számos más technikában is otthon vagyok, tudom, miről beszélek.
Az én utamon is voltak megtorpanások, nehézségek, de soha nem adtam fel, ha elestem mindig felálltam, „fejet felemelni, koronát megigazítani” és mentem tovább.
Mit teremthetne neked, ha te is mindig az új lehetőségek teréből működnél?
Ha már elvégezted a Théta Healing alaptanfolyamot, akkor nincs más dolgod, dolgozni magadon továbbmenni az utadon. Mindig figyelni mi működik neked, és ha olyanra bukkansz, ami úgy látod, nem a te utad akkor válassz, mást csak ne állj meg!