Te és a Belső Köröd Theta Healing® szeminárium – Április 20-21.

Időpont: 2024.április 20-21. 10.00-16.00 .

Számomra óriási felismeréseket hozott, és szembesülnöm kellett azzal, hogy kik azok akiket nem vagyok hajlandó tisztán látni, akik még mutatnak nekem valamit ,amit nem látok meg magamban. Azzal is szembesültem, hogy milyen önámító trükköket, manipulációkat használ a gyermeki, és felnőtt énem, hogy a komfortzónában tartson, és/vagy valami vélt elmebeli- tudatalatti helyzetben, állapotban benne tartson.
Kik azok akik elárultak, elárulnak, és vakfoltom van, nem látom, nem veszem észre.

Mire használom ezt, hogy szolgál ez engem?

Mit tanulok éppen különböző szinteken? Mi az amit már megtanultam, de újra meg újra tanulom?

Mi a jó nekem ebben?

Egy új ásási módon ezt nagyon gyorsan és könnyedén felderítjük, megváltoztatjuk a hitrendszerek cseréjével, letöltésekkel, és még valami mással, újjal…

Rengeteg gyakorlattal a különféle rétegeinkben kalandozunk 2 napig, úgy ahogy eddig talán soha, kitisztítjuk a tisztítandókat, elengedjük az elengedésre megérett rejtett dolgokat, hitrendszereket, esküket, fogadalmakat. Új valóságot teremtünk minden szinten!

Vianna Stibal 3 „Fejleszd a kapcsolataidat” Theta Healing kurzust alkotott meg, amelynek harmadik csodáját a „Te és a belső köröd” tanfolyamot élheted meg most velem.

Folyamatosan növekszünk és fejlődünk, és a növekedési folyamat során nagyon fontos, hogy egészséges támogató rendszerünk és kapcsolatunk legyen a körülöttünk élőkkel.

Miben fejleszt ez a Theta Healing szeminárium?

Ez a kurzus valóban megváltoztatja az életedet, és felkészít a továbblépésre azáltal, hogy világosan meglátod, hogy kinek kell a belső körödnek lennie, és hogyan dolgozz magadon, hogy elkezd vonzani a megfelelő és hasonló gondolkodású embereket.
Ezen a szemináriumon megtanítjuk, hogyan ismerd fel a belső körödet, és hogyan ismerd fel a körülötted lévő emberek fejlettségi szintjét. Megmutatjuk az elme különböző szakaszait: a gyermeki szakaszt, a felnőtt szakaszt és a bölcs szakaszt.
Gyógyítóként, ha olyan emberek vesznek körül, akiknek állandó bátorításra van szükségük, nagyon hamar kimerülsz. Ezért a belső körödben néhány embernek olyannak kell lennie, aki visszaadja neked.
Tesztet töltesz ki, hogy megnézd, milyen mentális fejlődésben vagy. Ezután megtudod, mit kell tenned, hogy eljuss oda, ahova szeretnél.
Megtanítjuk, hogy miért változik meg ennyire a belső köröd, miért váltod le a barátaidat, és milyen barátokkal kell körülvenned magad, hogy feltöltődj és jól érezd magad, hogy továbbra is vissza tudj adni a világnak.
Megtanítjuk, hogyan dolgozz az elme minden szakaszában.
Vianna Stibal 4 „Fejleszd a kapcsolataidat” Theta Healing kurzust alkotott meg, amelynek harmadik csodáját a „Te és a belső köröd” tanfolyamot élheted meg most velem.
Célja, hogy jobban értsük a közvetlen környezetünkkel történő kapcsolódásainkat és a mögötte meghúzódó lelki és mentális folyamatokat.
Részletesen átbeszéljük mit jelentenek a Belső körök, milyen típusaik vannak, és hogyan tudunk a legmegfelelőbben kapcsolódni hozzájuk. Beszélünk az elme fejlődési szakaszairól: a gyermek, felnőtt, vagy bölcs szakaszokról, melyik életterületnél, melyiket alkalmazzuk, és miért?

 

Előfeltétel

Alap DNS1 tanfolyam, Haladó DNS2 tanfolyam és Áss Mélyebbre-Dig Deeper tanfolyam
Tanfolyam segédanyaga: Magyar nyelvű konzulensi kézikönyv + 4 oldalas kérdőív.

 

Ez a kurzus a DNA3 tanfolyam előfeltétele!

 

Helyszín

3-4 főnek a tanfolyam helyszínén szállás lehetőséget biztosítunk!

Életre szóló befektetésed

138 000 HUF

Regisztráció

  1. Az alábbi regisztrációs linkenitt tudsz nálam jelentkezni
  2. Itt tudsz a Theta rendszerében jelentkezni, az oldalon való regisztráció után: You and Your Inner Circle oldal

 

Várlak sok szeretettel! Ha kérdésed van, írj, hívj bátran. 🙂