Bars Kurzus a könnyed változásokért! Október 22. Tatabánya

Az Access Consciousness világába én az Access Bars tanfolyammal érkeztem. Váratlan irracionális gyors döntés volt. Elkezdtem többet teremteni mint amit bármikor el tudtam eddig képzelni. Nekem az Életemet változtatta meg!
A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja, a legjobb esetben az egész életed megváltozik.
Ha ezt most olvasod, gyorsabb teremtő vagy, mint gondolnád magadról!

A Bars tanfolyamon olyan eszközöket kapsz, amivel ha választod, meg tudod változtatni az Életed! Új terek teremtődhetnek a hozzájárulásról, egységközösségről, befogadásról, megengedésről, éberségről, bizalomról, sebezhetőségről, háláról, tudatosságról.

Ha “csak” választod ezt a kurzust önmagadért és nincs semmi hangzatos célod vele, ha a testedet megkérdezed  választaná-e? Hozzájárulás lehetne? Vajon mit válaszolna? Mi van, ha ez az a változás amit kértél?

Szeretnéd hogy a gyermeked könnyebben boldoguljon az iskolában? Jobb jegyeket szerezzen? Szeretnéd, hogy stressz nélkül feküdjön le esténként? Napi pár perc kell csak hozzá! Legjobb ha együtt jöttök, nagyon bulis kurzus! A gyerekek 4-szer gyorsabban megtanulják a barok futtatását. (Amit láthatóan eddig is tudtak )

Új bővített, 3 TESTKEZELÉSSEL, Új eszközökkel felturbózott, teljesen megújult kurzus!

A 3 testkezelés

A Csecsemőmirigy gyakorlat felturbóz, az immunrendszert kiegyenlíti.
A Háromszoros sorozatrendszerek kezelés a testbe zárt traumát, sokkot amit az illető folyamatosan újra meg újra megél, kulcsolja ki.(pánikbetegség)
A Jelenet vége, balra el testkezelés a választásban segít.

Behívjuk a Földdel való egységközösség energiáját is.
JAIL-ek- az ítélkezések, szándékok, kitalálmányok,hazugságok, mint választott börtönünk?
MOST VAN ITT AZ IDŐ ISMÉTLÉSRE?
Szeretnél könnyedebben élni?

Belépnél egy új valóságba?
Milyen invitálás lehetsz mások számára is?

Itt beszélek a Barsról egy rádióbeszélgetésben

Gry DouglasGary Douglas 29 éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát. A fejünkön van 32 energia sáv és pont. Ezek a sávok és pontok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Amikor futtatják a barjaidat az olyan mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.
A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél befogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni?
A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, gyakran el is alszunk közben.Ilyenkor mennyivel többet fogadhatunk be? Milyen új választásaink lehetnek? Milyen könnyed változást generálhat a választásunk?

A képzésen :
2szer adsz, 2szer kapsz kezelést.

Magyar nyelvű kézikönyvet, használati térképet és egy sávokat és pontokat bemutató fejábrát kapsz.

Emellett az Access Consciousness alap eszközeit is átvesszük. Az Access alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket.

A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

Az Access Bars® tanfolyam elvégzése után, használhatod a technikát a családtagjaidon, barátaidon, de terapeutaként is a klienseidnél.

A képzésen való részvétel Access Consciousness Bars Kezelő végzettséget ad, harmadszor ismétlőknek pedig regisztrálás után, Access Bars Facilitator végzettséget.

Bejelentkezés, regisztráció

Kérlek a tanfolyam kiválasztásával jelentkezz ezen a lapon.

Tartja: Raffai Csilla BF, BPF, AFF , CFMW

Kérdésed van? A Kapcsolat oldalon található elérhetőségeimen elérsz és nagyon szívesen segítek! Várlak szeretettel!

Helyszín

Tatabánya Élet Újrahangolás Központ, Teleki László út 11. 1/15

Időpont

2019 október 22. kedd 10.00-17.00

A tanfolyam díja

Díja amit befektetsz magadba: 63 000 Ft 
15 éves korig díjmentes,
16-18 éves korig, illetve ismétlőknek 31 500 Ft

A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről és bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe.