Access Bars tanfolyam Tatabánya – Március 10.

Az Access Consciousness világába én az Access Bars tanfolyammal érkeztem.

Váratlan, irracionális, gyors döntés volt. Elkezdtem többet teremteni, mint amit bármikor el tudtam eddig képzelni. Nekem az Életemet változtatta meg!
A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Ha ezt most olvasod, gyorsabb teremtő vagy, mint gondolnád magadról! A Bars tanfolyamon olyan eszközöket kapsz, amivel ha választod, meg tudod változtatni az Életed! Új terek teremtődhetnek a hozzájárulásról, egységközösségről, befogadásról, megengedésről, éberségről, bizalomról, sebezhetőségről, háláról, tudatosságról. Ha “csak” választod ezt a kurzust önmagadért és nincs semmi hangzatos célod vele, ha a testedet megkérdezed: választaná-e – Vajon mit válaszolna? Mi van, ha ez az a változás, amit kértél?

A Bars a gyerekeknek is könnyedén megy

Szeretnéd, hogy a gyermeked könnyebben boldoguljon az iskolában? Jobb jegyeket szerezzen? Szeretnéd, hogy stressz nélkül feküdjön le esténként? Napi pár perc kell csak hozzá! Legjobb, ha együtt jöttök, nagyon bulis kurzus! A gyerekek 4-szer gyorsabban megtanulják a barok futtatását.( Amit láthatóan eddig is tudtak )

Új bővített, 3 TESTKEZELÉSSEL, új eszközökkel felturbózott kurzus!

A 3 testkezelés

A Csecsemőmirigy gyakorlat felturbóz, az immunrendszert kiegyenlíti.
A Háromszoros sorozatrendszerek kezelés a testbe zárt traumát ,sokkot amit az illető folyamatosan újra meg újra megél, kulcsolja ki.(pánikbetegség)
A Jelenet vége, balra el testkezelés a választásban segít.

Behívjuk a Földdel való egységközösség energiáját is.

Belépnél egy új valóságba?
Milyen invitálás lehetsz mások számára is?

A képzésen
kétszer adsz, kétszer kapsz kezelést. Magyar nyelvű kézikönyvet,  használati térképet és egy sávokat és pontokat bemutató fejábrát kapsz.

Emellett az Access Consciousness alap eszközeit is átvesszük. Az Access alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

Az Access Bars® tanfolyam elvégzése után használhatod a technikát a családtagjaidon, barátaidon. A képzésen való részvétel Access Consciousness Bars Kezelő végzettséget ad, harmadszor ismétlőknek pedig regisztrálás után Access Bars Facilitator végzettséget.

A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről és bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe.

Hogy tudsz jelentkezni?

Regisztrációs link segítségével – válaszd itt ki ezt a képzést!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetSQoLiGNGlpbDV7e7dKcNdqPXBJ-EZlIE3aS7aeXg-yYznw/viewform

Facilitálja:
Raffai Csilla BF, BPF, AFF , CFMW

Access Bars®Facilitator és kezelő
Access Body Facilitator és kezelő
Access Facelift Facilitátor és kezelő
CFMW.

További információ:
http://thetacsilla.hu/kapcsolat/
06 20 546 7298

Megjegyzés:

A tanfolyamon megszerzett tudás nem alkalmazható orvosi, terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységre.

Helyszín

Tatabánya Élet Újrahangolás Központ, Teleki László út 11. 1/15.

Időpont

2020. március 10. kedd 10:00-17:00

A tanfolyam díja

65 000 Ft
16 éves korig díjmentes,
18 éves korig, illetve ismétlőknek 32 500 Ft.

Várlak szeretettel!