Access Bars kezelő képzés Budapesten! – December 12.

Mi is ez az Access Bars?
Mi az, amit tőlem tudsz befogadni, milyen teret nyithatunk együtt az 1 napos kurzus alatt? Mi változhat az életedben?

Az Access Consciousness világába én az Access Bars tanfolyammal érkeztem. Váratlan irracionális gyors döntés volt. Nekem az Életemet változtatta meg, hihetetlen könnyedséget hozott.

Szeretnéd a változást, de nem tudod a hogyant? Mi van ha nem is kell tudnod?
Te is szeretnél aktívan tenni magadért és másokért?
Szeretnéd hogy a gyermeked könnyedebben vegye a VÁRATLAN helyzeteket? Szeretnéd, hogy stressz és szorongás nélkül feküdjön le esténként? Napi pár perc kell csak hozzá!
Mi van ha ez az a változás amit kértél?

Gary Douglas 30 éve alapozta meg ezt a technikát. Amikor futtatják a barjaidat, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.

Bars

A fejünkön van 32 energia sáv és pont. Ezek a sávok és pontok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Amikor futtatják a barjaidat az olyan mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.
Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden elengedsz mindent könnyedén, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél befogadni. 3.5 hétig futtatva kamasz gyerekeknél hihetetlen változásokat hozhat.
A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat.

A workshopon

2 x futtatsz és 2 x fogadod be a Bars energiákat. A legújabb magyar nyelvű kézikönyvet, használati térképet és két sávokat és pontokat bemutató fejábrát kapsz.

Emellett az Access Consciousness alap eszközeit is átvesszük. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre.

A képzésen való részvétel Access Bars kezelő végzettséget ad

Könnyedén eljuthatsz a tanításáig is, háromszor kell elvégezned 3 különböző facilitátornál , ráadásul a 2. 3. képzést már féláron kapod. Access Bars Facilitatorként újabb lehetőségek nyílnak meg előtted, ha választod.

Időpont

2023. 12. 12.
kedd
10:00-18:00

 

Díja, amit befektetsz magadba

 

108 000 Ft
15 éves korig díjmentes,
16-18 éves korig, illetve ismétlőknek 54 000 Ft

 

Regisztrációs link

regisztrálni a kurzusra ide kattintva tudsz

Ha bármi kérdésed lenne, várom!

 

Helyszín

 

 

Facilitálja

 

Raffai Csilla BF, BPF, AFF , CFMW
Access Bars®Facilitator
Access Body Facilitator
Access Facelift Facilitátor
CFMW.
A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről és bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe. A workshop hanganyagát ajándékba kapod.