Access Bars tanfolyam Budapest – Október 17.

Mi is ez az Access Bars? Mi történik a Bars tanfolyamon,
Mi az, amit tőlem tudsz befogadni, milyen teret nyithatunk együtt az 1 napos kurzus alatt? Mi változhat az életedben?
Az Access Consciousness világába én az Access Bars tanfolyammal érkeztem. Váratlan irracionális gyors döntés volt. Nekem az Életemet változtatta meg, hihetetlen könnyedséget hozott.
Szeretnéd a változást, de nem tudod a hogyant? Mi van, ha nem is kell tudnod?
Te is szeretnél aktívan tenni magadért és másokért?
Szeretnéd hogy a gyermeked könnyedebben vegye a VÁRATLAN helyzeteket? Szeretnéd hogy stressz és szorongás nélkül feküdjön le esténként? Napi pár perc kell csak hozzá!
Mi van ha ez az a változás amit kértél?

Gary Douglas 30 éve alapozta meg ezt a technikát. Amikor futtatják a barjaidat, az olyan mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.
A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden elengedsz mindent könnyedén, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél befogadni. 3-5 hétig futtatva kamasz gyerekeknél hihetetlen változásokat hozhat.
A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat.

A workshopon:
2 X futtatsz és 2 X fogadod be a Bars energiákat. A legújabb magyar nyelvű kézikönyvet, használati térképet és két sávokat és pontokat bemutató fejábrát kapsz.

A képzésen való részvétel Access Bars kezelő végzettséget ad.

Könnyedén eljuthatsz a tanításáig is, háromszor kell elvégezned 3 különböző facilitátornál, ráadásul a 2. 3. képzést már féláron kapod. Access Bars Facilitatorként újabb lehetőségek nyílnak meg előtted, ha választod.

Regisztrációs link

 

Időpont

2023.10.17. kedd
10:00-18:00

Helyszín

Budapest 7. kerület. Erzsébet körút 20.

Facilitálja

Raffai Csilla BF, BPF, AFF , CFMW
Access Bars®Facilitator
Access Body Facilitator
Access Facelift Facilitátor
CFMW.

Díja amit befektetsz magadba

108 000 Ft
15 éves korig díjmentes,
16-18 éves korig, illetve ismétlőknek 54 000 Ft.

A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről és bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe.http://www.accessconsciousness.com/. A workshop hanganyagát ajándékba kapod.
A tanfolyamon megszerzett tudás nem alkalmazható orvosi, terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységre