ThetaHealing tanfolyam ajándékba

ThetaHealing tanfolyamaimmal az ország több pontjára is eljutottam már és örömmel megyek bármikor.

Theta Healing tanfolyam ajándékba

Ha téged is megérintett a théta csodás világa szívesen végeznél tanfolyamot és örömmel veszel részt a szervezésben ezt 5 fő esetén 50%-os kedvezménnyel hálálom meg, 10 fő esetén ajándékban kapod a tanfolyamot.
Ha most éppen nem tudod előteremteni a tanfolyam díját remek lehetőség a számodra.

Theta Healing tanárként több mint 40 tanfolyamot tartottam eddig és a visszajelzések, amit kapok, folyamatosan a résztvevőktől nagy örömmel töltenek el.
Hálás vagyok, amiért megismertem a Thétát és általa önmagam lehetek és másokat is segíthetek ebben. A technikát használva egyre sikeresebbek, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak az egészségi állapotuk is sokkal jobb, és akik konzulensként tevékenykednek másokat is segítenek ebben.
A spirituális fejlődésükben is nagyot léptek előre gyakran tapasztalnak azonnali gyógyulásokat és pozitív változásokat az életük több területén.

Az önismeretük, önbecsülésük folyamatosan fejlődik és hajlandóak felismerni a saját és a mások értékeit. A hitvallásom az, hogy senkit sem kell megszerelni, mindenkit a saját ritmusában kell támogatni az útján és annyit segíteni neki amennyire éppen szüksége van.

Te magad vagy a csoda

A ThetaHealing tanfolyamokon te is megtapasztalhatod, a feltétel nélküli végtelen szeretet terében való tartózkodás lenyűgöző élményét.
Sokéves tapasztalattal rendelkező tanárként támogatlak az utadon és a már tanfolyamot végzett tanítványokat sem hagyom magára.
Az általam létrehozott ThétaHealing központban Tatabányán rendszeresen összejövünk családias hangulatban és támogatjuk egymás fejlődését.
Ezeken az alkalmakon számos új barátság köttetik.
A kis csapat tagjai között nemcsak a DNS1 Alap illetve a DNS2 Haladó tanfolyamokat végzettek vannak, a Dig Deeper, Lélektárs, Teremtés és bőség, Game of life, Intuitív Anatómia, a Karma áttörése és a DNS3 tanfolyamok valamelyikét is elvégezték már.
A bemutatókon workshopokon és meditációkon mindig érkeznek új érdeklődők, akiket lenyűgöz a Théta varázslatos világa.

Lehet, hogy neked most jött el az idő a változásra?

Ha még nem ismered a Théta technikát, akkor várlak személyes konzultációra, hogy megtapasztalhasd a Feltétel nélküli szeretet terében minden lehetséges.
A korlátozó hitrendszereid elengedésével készen állsz arra, hogy bármit befogadj, megvalósíts és teremts.
Senki nem állíthat meg csak te saját magadat azzal, hogy nem teszel semmit magadért.

Felmerülő kérdéseiddel keres elérhetőségeim bármelyikén.

Szeretettel: Csilla