Tápláló szexuális energia

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása testkezelés

Kész vagy-e választani valóban tápláló kapcsolatot, olyat, amely táplálja a lényedet, az életedet?
Kész vagy rá hogy nemet mondj annak, aki nem?
Vagy megelégszel azzal, hogy van melletted valaki?
Hajlandó vagy-e abbahagyni a saját magad bántalmazását, megítélését, a szenvedés megszokásán túl kész-vagy befogadni azt, aki valóban tápláló könnyed energia a számodra?
Az Access Consciousness® egyik testkezelése a Tápláló szexuális energia helyreállítása.
A kezelés feloldja a testedben azokat a fájdalmakat, energia a lenyomatokat, amelyeket bezártál ebben az életedben vagy valamely előző életedben. A kezeléssel feloldhatod a testedbe zárt blokkokat, amivel felülírod a testedet körülvevő energia burok rezgését ez hatással lesz az életedben megjelenő lehetőségekre és a hozzád kapcsolódó lehetséges partnerekre is.

Választasz vagy választanak?

Spirituális berkekben igen népszerű a vonzás törvénye, amelynek egyes nézőpontok szerint lehetővé teszi a számodra, hogy amire gondolsz, azt bevonzod az életedbe, függetlenül attól, hogy jó vagy rossz. Valójában inkább azt jelenti, ami te magad vagy rezgésként, energiaként és nem csupán gondolatként.
A tudatalattidban munkálkodó mechanizmusok és energetikai minták alapján vonzod be az embereket és eseményeket az életedbe és hozod meg a választásaidat. A vonzás törvénye a gyakorlatban azt mutatja, azt vonzod be, ami te magad vagy, akár tudatosan teszed ezt akár tudatatlanul. A tudatalattinkban rejtőzködő energetikai lenyomatok a gondolatainktól függetlenül befolyásolják, a választásainkat emiatt néha úgy érezhetjük, hogy csak úgy megtörténnek velünk dolgok.
Minél tudatosabbá válsz minél jobban megismered önmagad annál inkább befolyás alatt tarthatod a választásaidat és megszűnik a kiszolgáltatottságod a vonzás törvényével kapcsolatos működéseknek.
Te magad is hatással vagy mindenre és mindenkire és ezt a hatást tudatossággal szándékod szerint befolyásolhatod. Néha úgy tűnhet, hogy nem így van, de van rá megoldás, hogy ez változzon.

Lehúzó helyett tápláló kapcsolatok? Hogyan?

A tápláló szexuális energia helyreállítása kezelés energiája hozzásegít, hogy olyan személyeket teremts az életedbe, akik táplálóak a számodra. Akik kölcsönös hozzájárulás, nem csak elvesznek, hanem adni is képesek és hajlandóak is, emellett felturbózzák, a kreativitásodat inspirálnak és emelnek, nem akarnak ledominálni, hanem képesek veled együttműködni, a tetteikért vállalják a felelősséget. A velük eltöltött idő kellemes, feltöltekezést adó, örömteli.

Vannak, akiknél a párkapcsolataikban mindig eljön egy pont, amikor elkezdik azt rombolni leginkább tudatalatti működés alapján. Látszólag jól működő a kapcsolat és oda nem illő romboló reakcióik bukkannak fel a semmiből és szétzúzzák az idillt, emiatt persze önítéletekkel árasztják el saját magukat tovább generálva a negatív történéseket. Ilyenkor, ha a szavak és felismerések szintjén nem sikerül előre lépni, változást elérni, érdemes elindulni inkább az energiával. Az energiák nem igényelnek megértést csupán használni kell őket.

Vannak, akik úgy érzik és ezt szavakba is öntik:Én egyszerűen vonzom az idiótákat” legyen szó párkapcsolatról vagy más emberi kapcsolatokról. Ebben az esetben is elő szoktak bukkanni az önítéletek és önostorozás, hogy már megint olyan helyzetet sikerült teremteni, ami nem jó, kényelmetlen és beleragasztottuk magunkat.
Itt jöhet ismét a képbe a tápláló szexuális energia, ami segít abban, hogy képesek legyünk nemet mondani, meghúzni a határt, megszüntetni az alárendelődést a kapcsolatainkban önmagunkat képviselve.

Nőiesség, férfiasság

Vajon te nőként nőiesen működsz, és férfiként férfiasnak hatsz minden helyzetben?
Ezek a működéseink mintha kicsit össze lennének zavarodva. Nőként férfiasan viselkedünk, tervezünk, építünk teremtünk és hiányzik a gondoskodás, az akol meleg megteremtése a szerepeinkből, férfiként pedig néha bábuként sodródunk az életünkben anélkül, hogy teremtenénk azt.
Ennek a remek testkezelésnek köszönhetően helyreállhatnak az egyensúlyok.
Nőként lehetünk, nőiesek bevonzhatunk férfias férfiakat és viszont.
Az életünk szinte minden területén gondot okozhatnak a felborult női, férfi szerepek, ezek rendeződésével harmóniába kerülhetünk önmagunkkal és a környezetünkkel is.
Számos hétköznapi probléma forrása a férfi női szerepek egyensúlyának hiánya, amely a magánéleti válságokban is főszerepet játszik.
Ha a férfi kellő erővel és önbizalommal rendelkezik a nő megélheti a kapcsolatban a nőiességét és egy ilyen kapcsolat mindkét fél számára tápláló lesz.

Te is szexuális gyógyító vagy?

Mi kell ahhoz, hogy elismerd a gyógyító képességedet?
A gyógyító energiánk egy része a szexuális energiánkban nyilvánul meg és ennek nem feltétele, hogy szexelj is azzal, akit gyógyítasz. Szexuális gyógyítónak lenni nem jelenti, hogy át kell élned az aktust azzal akit, gyógyítasz, hanem inkább arról szól, hogy a belőled áradó tiszta szexuális energiával pusztán a jelenléteddel, kisugárzásoddal hatással vagy másokra.
Egyszerűen csak jó a közeledben lenni, a lényed feltöltődést jelent a mások számára, ha csak egy térben lehetnek veled. Amíg nem ismered el, hogy szexuális gyógyító vagy addig olyan párkapcsolatokat teremtesz, az életedbe ahol a párod életének minden aspektusát rendbe rakod, pénzt teremtesz a számára, helyreállítod az egészségi állapotát, és amikor mindez megvalósul, ő továbbáll, vagy te magad teszed ezt és érkezhet a következő gyógyítandó, akit megszerelhetsz.
Van egy olyan nézőpont a világban, hogy az a természetes, ha nincs, rendben az életünk vagy a szex körül nem stimmel valami. Ilyenkor kerül a képbe ismét az önmagunk hibáztatása vagy bűnbak keresés pedig ilyenkor elegendő, ha éberséget kérünk a jövő teremtésének lehetőségeiről, hogy az automatizmusok helyett választásból működjünk.
Legyél éber arra, hogy valójában ki a tápláló a számodra a tested számára.

Pénz és befogadás

A tápláló szexuális energia a befogadásunkat is könnyebbé teszi, ha már készek vagyunk arra, hogy a nekünk tápláló kapcsolatokat engedjük be az életünkbe akkor a pénz is könnyebben fog megtalálni bennünket.
Az életünkbe érkező pénz mennyisége és a befogadásunk mértéke között szoros összefüggés van. Ha kész vagy rá hogy könnyebbé tedd a magad számára a befogadás, akkor a pénzed is több lesz és könnyebben fog áramolni hozzád.

A szexuális energia az életöröm energiája

Azzal hogy energetikailag nyitottá válasz a neked való kapcsolatokra és a téged valóban tápláló energiákra könnyebbé válik a számodra az öröm megélése is. Az orgazmikus, áradó életöröm, ítélet nélküli könnyed, pozitív vidám vibráló áramlása blokkok nélkül.
Mi lenne, ha választanád, hogy megéled ezt bármikor?
Mi lenne, ha választanád ezt a könnyed energiát, hogy felszabadítson benned minden blokkot, amivel megállítod magad az örömteli élet teremtésében?

Mi az a táplálás, kedvesség, gyengédség, amit ma befogadhatsz, amit még nem fogadtál be soha?
Kitől fogadhatsz be táplálást, kedvességet, gyengédséget, amit még nem fogadtál be soha?

Megkérdeznéd a testedet kér-e ebből az energiából?

Ha kéri, a tested kipróbálhatod ezt a tápláló energiát, de akár te magad is elsajátíthatod tanfolyami keretek között a tápláló szexuális energia testkezelést és használhatod magadon a továbbiakban emellett a mások számára is hozzájárulás lehetsz vele.