Rólam

Kicsit megismerj, ha még nem találkoztunk.

Raffai Csilla – ThetaHealing® Instruktor, Konzulens

Access Bars®  Facilitator

Access Body Testkezelő 

 • Mimikri
 • 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása
 • Sejtmemória
 • MTVSS
 • Generatív kapcsolatok,szexualitás
 • DM-MD
 • Háromszoros sorozatrendszerek
 • Zéró összegű trauma
 • Látás helyreállítása
 • Access Face Lift
 • …stb, amit a tested kér közel 60 testkezelésből

 

 

“A szeretet nem valami képzeletbeli dolog, hanem jól leírható erőhatás.Nem lehet lényegtelen.Lehet hogy egy olyan funkciót is betölt, amit eddig nem gondoltunk. Képes óriási hajtóerőként átlépni időn és téren.Érdemes megbíznunk benne ha nem is értjük még a működését.” ( Csillagok között )

raffai-csilla2

Hálás vagyok, hogy ennyi év után tudom vállalni önmagam, és képes vagyok hagyni és elfogadni, hogy mindenki olyan legyen amilyen tud és szeretne lenni. Senkit nem akarok megjavítani megváltoztatni,de szívesen segítek ha saját maga szeretne változást az életében.

Elvégeztem többek között a DNS1 Alap, DNS2 Haladó, Dig Deeper, Lélektárs, Teremtés és Bőség, Game of life, Intuitív Anatómia, a Karma Áttörése, DNS3 képzéseket.

2016, és 2017 tavaszán Vianna Stibal TANÁRI képzésein vettem részt, Svájcban. Csodás élményekkel gazdagodva jöttem haza sok-sok új információval első kézből!

 Ma már a mindennapi egyéni konzultációk mellett, rendszeresen tartok bemutató esteket, meditációs foglalkozásokat és tanfolyamokat az ország több városában.

Nálam végezhető tanfolyamok:

Access Bars® Tanfolyam

ThetaHealing® Alap Tanfolyam (DNS1)

ThetaHealing® Haladó Tanfolyam (DNS2)

ThetaHealing® DIG DEEPER  Áss mélyebbre!

ThetaHealing® Teremtés és Bőség

ThetaHealing® Lélektárs Tanfolyam

Létrehoztam Tatabányán az Élet Újrahangolás Központot, ahol összejövünk Thetahealing konzulensek, Bars kezelők, érdeklődők, és itt tartom a tanfolyamokat is. Rendszeres programjaink vannak ,Thetahealing ÁSÁS GYAKORLÁS,  meditációk , Bars csere-berék, Access Testkezelések és kipróbálási lehetőségek rendszeres időközönként! Workshopok amelyek nyitottak az érdeklődők számára is , és vannak tanfolyamok amelyek feltételekhez is kötöttek, vannak amelyek előfeltétel nélkül végezhetők. Az Access Bars kezelői képzés és a Thetahealing Alaptanfolyam elvégzéséhez csak egy választásra van szükség! Szeretettel várunk mindenkit családias környezetben!

Pontos időpontok az Események és Tanfolyamok menüpont alatt találhatóak!

Rólam

14370077_1037424486313242_1374960654415111856_n13401398_1035509649862872_423923062_n

14256221_1098717543542082_1538928178_n1

Cím: Tatabánya Teleki László út 11. Irodaház, 1/15.

Telefon:+36-20-546-7298

Bennem is óriási változások zajlottak le .
Olyan kapuk nyíltak ki, olyan mélységek tárultak fel, olyan hidak teremtődtek bennem, amelyek létezéséről tudomásom sem volt önmagamban.A szorongást, fájdalmat, kishitűséget, frusztrációt a szeretet a nyugalom a fókuszált figyelem , éberség és a hit váltotta fel. Felismertem az Isteni Időzítésem, a sorsfeladataim! Az életem ebben a mederben zajlik és szenvedélyemmé vált a tanítás!
A csodás Thétahealing mellett újabb varázslattal bővült a repertoárom az Access Bars kezeléssel amelynek oktatója is vagyok. Access testkezeléseket is végzek, fantasztikus gyors, erőteljes hatásúak!

 A napi megtapasztalások újabb és újabb csodákat hoznak, eddig lehetetlennek tűnő sebességgel. A változás azonnali és maradandó. A változásokat segítő energiák szinte kézzelfoghatóak, jól érezhetők. Kivétel nélkül minden esetben történik áttörés, számomra ez az egyik legnagyobb mozgatórugó a kliensekkel való mindennapi munkámban!

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni mit is jelent ez, szívesen segítek.
Ha úgy érzed eljött az idő a változásra és készen állsz a nagy kalandra, kérdéseid vannak, miért születtél pont most, pont ide? Vagy nehéz döntések előtt állsz, egészségügyi, családi, párkapcsolati, munkahelyi nehézségeid akadnak, sehogy sem jön a várva várt baba, megmagyarázhatatlan érzéseid, reakcióid, tetteid vannak, gyakran ismétlődő élethelyzetekben sodródsz, hívj vagy írj! Szeretettel várlak!

Az egyéni konzultáció  :1-1.5 óra Thetahealing konzultáció, Access Bars kezelés és facilitálás .

Az egyéni konzultáció díja: 15.000 Ft  alkalmanként.

ACCESS BARS KEZELÉS: 10.000 Ft

ACCESS TESTKEZELÉSEK : 10.000 Ft

5 alkalmas bérlet : 40.000 Ft ( az 5. alkalom ajándék)

Helyszín: Tatabánya Teleki László út 11. 1/15  (Irodaház)

Kapcsolat