Látásjavítás

Az Access látásjavítás egy kézrátételes kezelés, amely a látás javítását célozza meg elsősorban, de számos tapasztalat van az arc, homloküreg és a fül gyulladásos megbetegedéseinek kezelésében is. Hatékony lehet a szemüveget, kontaktlencsét viselőknek a viszketés, könnyezés, szemszárazság, allergia esetén.
Ezen felül eredményesen kezeltek már vele fényérzékenységet, migrént és orrfolyást is.
Hatékony a látás traumáinak és lelki blokkjainak oldására illetve minden olyan szemmel valamint látással kapcsolatos megoldandónál ahol a berögzült nézőpontjaid miatt nem engeded meg magadnak a pozitív változást.
A kezelések hozadékaként az életünk történéseire is nagyobb rálátást nyerhetünk.
Mi az, amire nem vagy hajlandó ránézni, amit nem vagy hajlandó látni, amivel nem vagy képes szembenézni?
Mi az, amit nem vagy hajlandó észrevenni, felismerni, meglátni?
A szemed ezek alapján a nézőpontok alapján leszűkítheti a látóteredet és mintha egy csövön át néznéd a világot, ami azon kívül esik, nem láthatod, és amíg nem engeded meg magadnak, hogy kívül láss a csövön. A látásjavító kezeléssel kidobhatod a korlátozásaidat, kitágíthatod a látóteredet.

Sok minden van, amit nem vagyunk hajlandóak meglátni, nem akarunk észrevenni, mert ha megtennénk, akkor ki kellene lépnünk a komfortzónánkból, hogy, változtassunk rajta.
Ezzel tudattalanul azt kérjük a szemünktől, hogy torzítva lássa a minket körülvevő külső és belső világot vagy hagyjon figyelmen kívül bizonyos dolgokat.
Jól szemlélteti ezt a szerelmesek rózsaszín szemüvege, amin át csak azt látják a kedvesükből, amit akarnak, és ami nem szolgálja a varázslatos csodát, amit szerelem néven emlegetünk, azt figyelmen kívül hagyják.

A szemünk az ablak a nagyvilágra és rajta keresztül be is tekinthetnek a mi világunkba a külső szemlélők a lelkünk tükrén át. A szemünkön keresztül érkezik a világról alkotott hozzánk érkező információk legnagyobb hányada.
Számos kifejezés, közmondás kapcsolódik a szemhez. A szeme nagyobb, mint a szája.
Nem látja a fától az erdőt. Tűnj el a szemem elől. Nem látja meg a munkát.
Talán nem is látod, 🙂 mennyi nézőpontod lehet, amivel korlátozod magad és a látásodat.
A látásjavító kezelés hozzájárulás lehet, hogy el tudd engedni a korlátozó nézőpontjaidat és az életed minden területén visszaszerezd a tisztánlátásodat.
A kezelés a szemmel láthatón túl is hat. A segítségével elengedheted, törölheted a kellemetlen látványhoz kapcsolódó emlékképeidet, érzelmeidet és akár a jelenlegi életedben felbukkanó nehézségeket is.
Mi az, amire nem vagy hajlandó ránézni?
A tisztulás sejtszintű illetve molekulaszintű. Nemcsak embereken működik, állatokon is használható, többnyire hatékonyabb, is mint az embereknél, mert az állatoknak kevesebb a nézőpontjuk és könnyebben feladják azokat annak érdekében, hogy jobban érezhessék magukat.

Mi kellene ahhoz, hogy te is megengedd ezt magadnak egy olyan kezeléssel ahol kellemes simogató energiákkal dolgozunk?
Most jött el az idő hogy kinyisd a szemed és lásd, ami eddig is ott volt a szemed előtt?
Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az?
A kezelés gyengéd energiái tisztulást, könnyedséget hoznak nemcsak a szemednek, hanem az egész életedben fizikai lélek és energetikai szinten.
A kezelés kényelmes masszázságyon zajlik, ahol kényelmesen ellazulva pihenhetsz.
A sokféle gyógyító energia nemcsak a szemeiden fut, az arcüreged, homlokod is kezelődik. Amit érezhetsz az meleg és bizsergés.
A jótékony hatás átjárja az egész testedet. az időtartama körülbelül egy óra, gyermekeknél rövidebb idő is elég lehet. A kezelés hatásaként feloldódnak a szemet ért traumák lélek szinten is és a szemüvegesek akár dioptria csökkenést is tapasztalhatnak.
Akár az is megtörténhet, hogy el is felejthetik a szemüvegüket. Számos tapasztalat van már a szemüveg szükségtelenné válására, akár már három négy kezelés hatására.
Milyen csodás új látásmódot, szemléletet, könnyedséget és gyógyulást tapasztalhatsz meg a látásjavító kezelés hatására?
Hajlandó lennél tisztán látni az életedben?
Hajlandó lennél megengedni magadnak a tisztánlátást?